» »

Furious 7

Furious 7

«
1
2

oo7 ::

3 April 2015

http://www.imdb.com/title/tt2820852/






Furious 7 Official Trailer #1

Izi ::

Tokrat so pa v pretiravanju zagotovo prekosili vse James Bond filme :O

Pokojni Paul Walker je pred smrtjo uspel odigrati tri četrtine prizorov. Za četrtino prizorov kjer bi še moral nastopiti pa so najeli Paulova brata Caleba in Codya, ki sta se strinjala, da bosta pomagala dokončati film, kjer pa bo potrebno pa bodo seveda s CGI popravili obraze.
V takih filmih tako ali tako polovico prizorov odigrajo kaskaderski dvojniki, ki jih potem računalniško obdelajo in po potrebi zamenjajo obraze.

Nekaj se celo govori, da če bo šla franšiza naprej naj bi eden izmed Paulovih bratov prevzel vlogo v 8. delu.
Cody Walker, najmlajši Paulov brat, je celo kaskader, kar bi mu zelo prav prišlo v tej franšizi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Izi ::

Kaj nihče ni šel gledati najboljšega filma iz serije?
Tudi finančno je 7. del potolkel vse rekorde do sedaj.

Zraven priporočam tudi ogled odlične parodije na to celotno franšizo: Superfast! (2015)
Naj vas slaba ocena na zaveda. Superfast! je ena najboljših parodij kar sem jih kdajkoli videl. Zraven sem umiral od smeha :))
Je pa ta parodija izključno samo za tiste, ki so si pogledali vse dosedanje filme iz serije (brez sedmega) in si seveda tudi zapomnili prizore. Če se dobro ne spomniš vseh filmov bo parodija jasno izpadla zanič.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

facepalm ::

Emm.. najboljsi film iz serije v katerem smislu? income?
ker, meni osebno ni bil nic boljsi od ostalih 6.
moj subjektivni vrstni red od najboljsega do najslabsega:
1,4,2,3,(5,6,7) zadnji trije si delijo zadnje mesto, saj so mi vsi "enaki"

Superfast sem tudi pogledal, pa na zacetku je se zabaven, pol pa postane dolgocasen:) sigurno pa je veliko boljsih parodij :D

Tr0n ::

Heh, dosti folka ga je gledalo, vsaj po guzvi sodec v MB kinih, ampak je pac taka, hitro pozabljiva zadeva.

Kurzweil ::

Za bruhat, collection of bullshit!

Heisenberg ::

Kurzweil je izjavil:

Za bruhat, collection of bullshit!

jap, te kolekcije ne prebavljam, verjetno je to privlačno lahko samo najstnikom.

Izi ::

Heisenberg je izjavil:

verjetno je to privlačno lahko samo najstnikom.

To je vedno prva misel, ampak izkaže se da je ravno obratno. Pravzaprav samo najstniki kritizirajo to franšizo in ne najdejo smisla v njej.
Odrasli pa se moramo v življenju držati pravil, se naokoli ne vozimo v dragih športnih avtih in nas ne obkrožajo samo lepotice in potem v takih filmih, kjer ni nobenih pravil, avti ki stanejo več kot hiša se razbijajo po tekočem traku in grde ženske v tem svetu ne obstajajo, najdemo zadovoljstvo, da izprežeš vsakdanje skrbi za par ur.

Zato pa se kot po tekočem traku delajo take pravljice v stilu James Bonda, ki je že pri 25. delu in tudi za tole Furious franšizo je tako rekoč potrjeno že vsaj 10 delov. Za nas odrasle je to, da se sprostimo po napornem dnevu, ne pa za najstnike, ki nimajo v življenju še nobenih skrbi in se verjetno sploh ne zavedajo da je to pravljica in potem te filme ocenjujejo kot dejansko možne.

Skratka Furious 7 podira vse finančne rekorde, ocene so tudi odlične, in za nadaljevanje franšize se ni bati.
Je pa verjetno res, da je 7. del najuspešnejši in najbolj razvpit ravno zaradi Paula Walkerja, ki je s svojo smrtjo naredil filmu svetovno reklamo.
In zaradi vseh teh lepotcev v filmu je ta franšiza hudo gledana tudi z strani ženskega občinstva, ki se ponavadi ravno ne navdušujejo pretirano nad akcijskimi filmi, kjer ni v ospredju limonadna zgodba.

St235 ::

Edina dobra stvar filma je zadnja minuta.

Bo pa ne nedvomno naslednji del imel naslov Fast and Expendable.

Odrasli pa se moramo v življenju držati pravil

ja, predvsem fizikalnih.

se naokoli ne vozimo v dragih športnih avtih in nas ne obkrožajo samo lepotice in potem v takih filmih, kjer ni nobenih pravil, avti ki stanejo več kot hiša se razbijajo po tekočem traku in grde ženske v tem svetu ne obstajajo, najdemo zadovoljstvo, da izprežeš vsakdanje skrbi za par ur.


SE strinjam z osnovno idejo, samo pri konkretnem filmu je tako nelogično in skregano z vsako predstavo realno, da možgani izvajajo samomor iz zasede namesto, da bi počivali. Z vidika počitka možganov mi je dosti bolj sedel need for speed, kjer so absurdne scene omejene na vsakih nekaj minut namesto vsakih nekaj sekund. Edino škoda zadnje dirke, ki bi v bolj realnih pogojih dejansko naredila sproščujoč film, tako mi je v gavi ostala samo ta scena (5:10), ki je tako neskončno zgrešena da ubije vsako zadovoljstvo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Zheegec ::

s kolegi gremo vedno gledat fast&furious kot komedijo in tudi tokrat nismo bili razočarani. Smeha polno, sploh med "napeto akcijo".
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

abyssus ::

Jaz sem pri teh filmih vedno poskušal ignorirat vse te njihove zakone fizike, zato pa so mi po večini verjetno bili tudi v redu. A tale je pa bil preko vseh meja okusa. Že 6.ka se mi je zdela, da niso imeli pojma, kaj točno se naj v filmu dogaja (kar se zgodbe tiče), tu so pa popolnoma zgrešili. Dobiš občutek, kot da je bil film narejen na hitro.

Užival sem v 5-ki, zadnji chase po mestu mi je bil res všeč ampak tam se je vse skupaj končalo. Hvala bogu, da je Walker umrl in so lahko naredili 3 minute filma zanj, ker sicer bi ljudje ta film pozabili v 1 minuti.

Ascendor ::

Mah prvi trije, štirje so bli vredu... Naprej se gre pa vse samo za akcijo, sami nemogoči dogodki (Halo?!? Zakaj se zabijeta drug v drugega s polno hitrostjo, hkrati pa še nobene praskice nimata..). Dober del filma je zadnjih 10 minut, pa še to so imeli "srečo" da je Paul Walker umrl (RIP), ker brez tega bi bil film 10x večji poden.

Tr0n ::

Pac akcija kot akcija. Bolj je zanimivo, da jim je uspelo dogodke iz Tokio Drifta, ki se je dogajal v "prihodnosti", lepo povezat.

To je velik achievement. :p

abyssus ::

Lepo povezat že, a kaj ko so verjetno vsi pričakovali dirko med njima, pol pa vidiš tam nekaj na hitro. :D

2 tedna pred izidom filma so nonstop nabijali, kako se v film končno vrača "race wars". Heh, koliko je sploh bilo tega, am 2 minuti? Nekaj na hitro.

Nikec3 ::

Edina dobra stvar filma je zadnja minuta.

Se podpišem.

Po tem kako so mi bili všeč, je pri meni nekako takole:
5,3,1,7,6,4,2. Drugi del je z naskokom najslabši.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nikec3 ()

Kurzweil ::

Kot, da ni obupno že to, da je naštancanih že 7 delov (mogoče bi bilo bolje da bi snemali serijo) seveda je en del večje skropucalo kot drug. Potem pa vidim mimogrede pred par minutami, da Vin Diesel najavi že 8. del :)) Torej molzimo kravo (trapasto mladino) dokler še da mleka. Ne rečem, da kdaj po napornem dnevu ne paše pogledat kakšnega "no brainer" filma, ob katerem ti je vseeno če zraven zaspiš, ampak tole je preslabo še za to.

@Izi, seveda si napisal popolnoma neumnost brez podlage. Poglej kdo daje največje ocene -> Females under 18, seveda povprečna ocena z leti pada, kar je tudi normalno glede na to, da načeloma človek čez leta vedno bolj odrasel, zrel in moder. Še tisti, ki pa dajejo visoke ocene pri tem filmu, pa vsaj kar jaz poznam so razni ruralni prebivalci, ki so v mladosti radi navijali avte, ali pa imajo željo po tem, da si kupino čim boljši avto, kar ni nič napačno, ampak jasno je da ne gre za profil ljudi, kot so znanstveniki :)) Dejansko bom povedal takole, vsakogar, kogar smatram za pametnega kolega je za ta film rekel da je podn od podna, podobno kolegice, ki premorejo nekaj IQja vse pravijo da je 50 odtenkov sive neumen in na nivoju Fast and Furious.

Bojda bo do leta 2020 že 17 delov Fast and furious ;((

bambam20 ::

Izi je izjavil:

Kaj nihče ni šel gledati najslabšega filma iz serije?



Ja. Pa mi je žal. Če bi zakon omogočal bi zahteval nazaj denar za nakup vstopnice.

Drugače sem ga pa že pozabil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()

oo7 ::

Nič čudno, da so napovedali 8 del, ker film je prinesel že 1 miljardo 322 miljonov:O in je trentno peti najbolj prodajan film vseh časov.

Kurzweil ::

oo7 je izjavil:

Nič čudno, da so napovedali 8 del, ker film je prinesel že 1 miljardo 322 miljonov:O in je trentno peti najbolj prodajan film vseh časov.


Kar pa je popolna neresnica
Da ne omenim, da je imela ta šrot 190.000.000 budgeta :))
Je pa ta štanc od franšize sevedda pridobil na gledanosti, ko je umrl nek Paul Walker, kar bi lahko na kratko opisal kot "Nirvana efekt".

Mislim, da ocene najstnic pod 18 let povedo vse, isto velja če si samo pogledaš obiskovalce tega skropucala. Za 99% filmov bi rekel, da ima vsak svoj okus in, da po napornem dnevu občasno paše pogledat film, kjer absolutno ne potrebujem možganov, ampak tole je še za tovrstne priložnosti preveč slabo.

Mislim pa, da vse o tem sranju pove "high IQ" igralska zasedba Vin Dieasel, Statham, Rodriguezova in Ludacris ;((

M-Power, marsikje se strinjam s tabo, kar objavljaš na STju, ampak tole je preprosto patetično.

oo7 ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Kurzweil ::

Najprej je treba ločit kaj je prihodek in kaj dobiček. Sicer pa nisem 5 let star, de bi me zanimale številke, zanima me kvaliteta, ki je tu ni, vsaj za zrelega človeka ne. Za dekleta pod 18 let pa verjajmem, da je je dovolj, kar dokazujejo že večkrat omenjene ocene. Mimogrede vložki in prihodki pri block busterjih eksponentno rastejo skozi leta, tako da je nemogoče primerjati film od danes in film izprad 10 let. Kar pa je najbolj pomembno, če je stvar pop, je to daleč od dobrega izdelka, kar današnja pop kultura jasno dokazuje.

Justin Bieber ima tudi več fanov in bolje prodajane CDje od 99,9% kvalitetnih glasbenikov, pa to še ne pomeni da je bolj kvaliteten in zrel, prav nasprotno. Se sprašuješ zakaj takšen izbor igralcev? Zato ker sledijo željam najstnic in najstnikov, zakaj takšen cheap scenarij? da ga tepčki, ki imajo radi no brainer akcije razumejo. Zakaj takšen soundtrack? Zato, da ga ovčke, ki ljubijo pop kulturo razumejo oz. ga že v osnovi poslučajo, zkaja je povdarek na avtih ta, ga avtomehaniki ljubijo, zakaj ne igrajo notri povsem normalne in oblečene igralke, ker spet vemo kdo je ciljna publika.

Očitno preveč za razumet, če imaš kakšnega kolega z univerzitetno izobrazbo in po možnosti še kaj več, ga vprašaj kakšen masterpiece se mu zdi ta "film". Ker imaš rad številke oz. so ti slednje kazalec... Tudi Warcraft film, če končno pride v kinematografe bo super uspešen, pa ni pomembno kakšno skropucal je potencialno lahko, nekdo kot ti bo rekel da je dober, ker je bil velik obisk in velik income.

Vsak ima svoje kriterije, za franšiza, ki se štanca kot Santa Barbara, ki ima dialoge na nivoju debilnosti, scenarij na nivoju Uwe Bolla, glasbo na nivoju Justina Timerlaka, igalsko zasedbo, ki bi bolj pasala v podoben no brainer, kot je The Expendables (čeprav tisto je vsaj mišljeno neumno), smešen režiser in efekti samo da poka v kinu - jaz vidim film popolnoma drugače, zaradi mene je lahko ne vem koliko gledalcev in ne vem koliko denarja in Coca Cole spito zraven, ampak obupen film je še vedno obupen, samo da ga večinsko neumen folk rad gleda, pa čeprav gre za molžo, dokler bo šlo.

oo7 ::

Nisem še gledal filma jaz sem samo napisal kakšen je box office.

Kurzweil ::

EDIT:

@M-Power, vidim da še vedno ne ločiš prihodkov od dobička, za uvod pa bi ti sploh predlagal, da pogledaš kaj pomeni gross. Ti malce preveč gledaš številke, pa čeprav se ne spoznaš najbolje na njih. Sicer pa se boš verjetno tudi strinjal, da tudi, če bi te shitty lestvice kaj pomenile, se le redko najde na njej kakšen film, ki je dejansko med top 50 filmi vseh časov. Zame osebno je precej bolj resen kriterij pogledat koliko je imel nekdo budgeta in koliko je ustvaril prihodkov (pa še za to mi visi), naprimer Mad Max s 300k$ je ustvaril 100M$ ali pa recimo film Moon, pa kot rečeno tudi to zame ni noben kriterij, je pa precej bolj relavanten.

Navsezadnje poglej Rotten Tomatoes ali še bolje IMDB, kjer teha sranja niti med top 250 filmov ni.

gddr85 ::

a rotten tomatoes pa kr 82%...u glavnem fresh :))

Izi ::

M-Power, pusti trola pri miru ;)
Vernika ne moreš z nobenimi argumenti prepričati, da bog ne obstaja. Kurzweil je samo potrdil mojo gornjo teorijo o tem komu film ni všeč.
Dobre ocene stotisočih gledalcev govorijo same zase, finančni rekordi pa tudi.
In ni napovedan samo 8. del kot je nekdo omenil, ampak je pravzaprav že skoraj gotovo, da bomo videli vsaj 10 delov v tej franšizi.

Kurzweil ::

@Izi, zanimivo da nimaš nobenega argumenta. Zgleda si prekratek, predvidevam da poslušaš tudi Justin Bieberja, ker njegovi rekordi in številke tudi govorijo sami zase. Vidim, da ti vse zgoraj napisano ne sprocesira, upam da boš zmogel razbrati slikico:

 Mislim, da slika pove dovolj

Mislim, da slika pove dovolj



Torej, če ti bo uspelo razbrati boš ugotovil, da deklice držijo oceno tako visoko, ki še vedno ni dovolj za top 250 na IMDB, če pogledaš malce odrasle se seveda ocena giblje med 7.3 om 7.4. Sicer pa imam ta film za povsem enakovrednega ostalim no brainer akcijam. Zaradi mene lahko podre vse rekorde, ampak še vedno gre neumen film, že dejstvo, da ga imate nekateri za mojstrovino mislim, da pove popolnoma vse - upam, da boste brali tole čez nekaj let, ko vam bo nerodno.

Sicer pa če je kdo tu vernik si to ti Izi in sicer, da je ta film dejansko dober. Samo to še čakam, da nekdo od vas lulekov reče, da je Fast and Furious 7 boljši od filma tipa Boter, ker je več zaslužil. Sem prej lepo napisal, kako in zakaj so filmi vsa ta leta tako "uspešni" finančno. Tudi Avatar 2, bo pa ni pomembno kaj bodo dejansko posneli/zrenderirali.

Fantje nekaj so številke, nekaj pa dejanska kvaliteta scenarija, igre, glasbe, produkcije, dialogov... torej po vaše je Lil Wayne tudi boljši glasbenik od Queenov, AC/DC, Rolling Stonesov, da sploh ne začnem o kakšnih bolj resnih glasbenih zvrsteh.

oo7 ::

@Kurzweil

Prosim razloži mi razliko med profitom in dobičkom. Ker očitno po tvojem gre filmu Furious 7 finančno zelo slabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

oo7 ::

Kurzweil je izjavil:



 Mislim, da slika pove dovolj

Mislim, da slika pove dovolj



.


Kaj ima veze teh 707 glasov od 120555 glasovanih?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Kurzweil ::

Pravim prihodki in dobiček, to so res največje osnove ekonomije :)) Takole na hitro, prihodki so celoten income, dobiček pa odšteti stroški in ostala solata. Ti moram še prevedit besedo gross? :)) Nihče ni rekel, da jim gre slabo, to si si lepo namislil. Jaz samo pravim, da je treba razlikovat osnovne (OSNOVNE) pojme in pa da številke v POP kulturi ne povedo skoraj nič o sami kvaliteti. Eh če do sedaj ni kapnilo, tudi težko bo.
Še enkrat poglej in boš videl, da ta slika pove še veliko več, kot pa samo teh 707 glasov, kot praviš. Gre kar lepo sorazmerno tako kot sem rekel, z leti ocena pada, isto po spolu, da se ne boš preveč naprezal. Vzorec oz. bistvo je vidno na prvi pogled.

Nima veze, uživajte ob gledanju te "mojstrovine" in še naslednjih 543 delov. Jaz sem samo podal svoje mnenje, da je film neumen, ostalo pa sem že napisal in argumentiral. Kaj je pravzaprav tisto kar naredi ta film tako dober? Igralci? Scenarij? Soundtrack? Produkcija? Režija? Dialogi? Aja, zgolj in le akcija ter cheap CGI.

Se sploh ne čudim, da povprečje svetovnega IQja pada.

@gddr5, ne vem kaj je to sarkazem ali misliš resno, ampak ocena 82%/frech je zelo nizka, še posebej za film, ki bojda ruši rekorde in je super mega, malce poglej celoten seznam vseh filmov in boš ugotovil, da je še nižja ocena, kot si misliš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

oo7 ::

Kurzweil je izjavil:

Pravim prihodki in dobiček, to so res največje osnove ekonomije :)) Takole na hitro, prihodki so celoten income, dobiček pa odšteti stroški in ostala solata. Ti moram še prevedit besedo gross? :)) Nihče ni rekel, da jim gre slabo, to si si lepo namislil. Jaz samo pravim, da je treba razlikovat osnovne (OSNOVNE) pojme in pa da številke v POP kulturi ne povedo skoraj nič o sami kvaliteti. Eh če do sedaj ni kapnilo, tudi težko bo.
Še enkrat poglej in boš videl, da ta slika pove še veliko več, kot pa samo teh 707 glasov, kot praviš. Gre kar lepo sorazmerno tako kot sem rekel, z leti ocena pada, isto po spolu, da se ne boš preveč naprezal. Vzorec oz. bistvo je vidno na prvi pogled.

Nima veze, uživajte ob gledanju te "mojstrovine" in še naslednjih 543 delov. Jaz sem samo podal svoje mnenje, da je film neumen, ostalo pa sem že napisal in argumentiral. Kaj je pravzaprav tisto kar naredi ta film tako dober? Igralci? Scenarij? Soundtrack? Produkcija? Režija? Dialogi? Aja, zgolj in le akcija ter cheap CGI.

Se sploh ne čudim, da povprečje svetovnega IQja pada.

@gddr5, ne vem kaj je to sarkazem ali misliš resno, ampak ocena 82%/frech je zelo nizka, še posebej za film, ki bojda ruši rekorde in je super mega, malce poglej celoten seznam vseh filmov in boš ugotovil, da je še nižja ocena, kot si misliš.



Problem je, da ti ne znaš brat kaj kdo napiše in potem začneš bluzit v brez veze.

mitja73 ::

Sigurno bo film uspesen, ampak tud Mcdonalds je uspesen in se vsi vec al manj strinjamo da je to sranje od hrane.
Probal sm gledat 5 del filma za kerga so pravli da je po prvem spet ok, ampa sm mogu ugasnit po enih max. 5 min, enostavno prevec glup po domace povedano in igra je bila taka kot v reklamah.
Mogoce za do 15 letnike oz dokler te avti rajcajo.

Unknown_001 ::

Kurzweil je izjavil:



 Mislim, da slika pove dovolj

Mislim, da slika pove dovolj




Zanimivo da so ženske ta film ocenile beliko bolje kot moški.


Skratka, sam si šel pogledat to čudo v kino. Pa vam moram priznat da ne morem rečt, da je blo zanič, ne moremo pa govort o presežku. Hollywood se je tu res potrudil maximum da se stereotipno izkaže. Skratka, to ni več to kar je bilo - underground street race scena. Zdaj se gredo nek elitizem, superheroje glih tok da ne, neke badass fore ki sploh niso več zanimive, raznoraznih bum efektov (eksplozije, streljanje) je preveč, višek vsega je pa vključitev Jasona Stathama (vsi vemo kako njegovi filmi zgledajo) kateri glih tok, da ni bil hujši od samega Chuck Norrisa. Kot da Vin Diesel pa Dwayne Johnson že tako nista bla dovolj, če ne celo preveč. Skratka film meni osebno ni bil všeč, ker je pretiravanja preveč. Edino kar mi je bilo mogoče všeč pri tem filmu, je bilo zasledovanje tistega avtobusa, ko so se s padali spustil na cesto, pa malo divjali, pa tist konec je bil v redu.

No ampak od vseh for v filmu je pa za moje pojme zmagala tista z enoprostorcem :D Tam sem se pa res iz srca nasmejal.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Sem včeraj pogledal film.
V tem filmu je res ogromno nemogočih in trapastih dogodkov ampak vseeno film je zabaven.






Najbolj smešno je pa tole:))


Paul stoji na koncu vozila in gleda ven namesto, da bi napadalec samo brcnil ven ga je raje vrgel nazaj v avtobus in se pretepal z njim =)
Potem pa dajo v to vlogo še Tony Jaa, ki bi lahko brez problema razsul cel Furious 7 =)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

MasterTade ::

Men je blo smešno k so skakal iz stolpnice na stolpnico pa k so pol nakoncu polovico mesta podrl. No ja sm prčakval kaj bolšga

bambam20 ::

Še bolj smešno je, ko The Rock stisne Stathamu Uppercut , ki bi mu po vsej logiki moral razpočit čeljust, padel bi v nezavest ampak ne. Tip se pobere kot da ni nič.

BOlano zanič film.

Unknown_001 ::

bambam20 je izjavil:

Še bolj smešno je, ko The Rock stisne Stathamu Uppercut , ki bi mu po vsej logiki moral razpočit čeljust, padel bi v nezavest ampak ne. Tip se pobere kot da ni nič.

BOlano zanič film.


Sej pravim, vse že dobesedno hujše postalo ko Chuck norris fore ki so že takoalitako karikirano prikazane. Skor 2 metra visok 120 kilski bik ki je prej celo v wrestlingu tekmoval bi mu mogu glavo odtrgat ob takem udarcu, al pa ko ga je ob tla pribil bi unga Stathama na pol prelomilo v realnosti. Tko pa...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

yoco ::

Končno pogledal film, moram priznat da sem zelo razočaran! Čisto nič mi ni blo všeč (razen konca, lep tribute)! :( Prejšnja dva dela sta mi mnogo bolj pri srcu. Mejbi bi film bil boljši če bi ostal stari režiser? Predvsem sem razočaran nad Stathamom. Glede na to kakšna je bla prva scena, bi človek pričakoval da bi jih nalomil vse skupaj kot za malo šalo!

bambam20 ::

Tole je edini dober del filma.

Pesem in na koncu, ko se VIn in Paul peljeta vzporedno. Žalostno ampak predobro.


starboi ::

Film je popoln polom , katastrofalen, nerealen in kar je najbolj pomembno brez zgodbe in z zlajnanimi forami, ki so "blestele" v zadnjih 20ih letih Hollywooda.Poleg nadaljevanja Butec in Butec , daleč najslabša filma , ki sem ju pogledal v kinu v zadnjih parih letih. Več kot 3 si ne zaslužita na imdb-ju in z zgoraj napisanim se bo strinjal vsak filmofil, ki je pogledal veliko filmov v zadnjih 30ih letih .

Izi ::

starboi je izjavil:

z zgoraj napisanim se bo strinjal vsak filmofil, ki je pogledal veliko filmov v zadnjih 30ih letih.

LOL, a kar v našem imenu boš pisal recenzije?
Jaz se ne strinjam. Res se mi zdi najslabši iz franšize, ampak je pa še vedno daleč od zanič filma. Ocena 7,5 kolikor mu je dodelilo 200.000 gledalcev imdb je kar realna.

mihec87 ::

Eni pač ne dojamejo entertainment-če ti neki ni všeč ne glej in ne poslušaj..More baje bit tak film pa glasba da dviguje iq....:)

Zaradi poslušanja klasične glasbe namesto Bieberja se iq ne bo nič kaj spremenil...

starboi ::

Izi je izjavil:

starboi je izjavil:

z zgoraj napisanim se bo strinjal vsak filmofil, ki je pogledal veliko filmov v zadnjih 30ih letih.

LOL, a kar v našem imenu boš pisal recenzije?
Jaz se ne strinjam. Res se mi zdi najslabši iz franšize, ampak je pa še vedno daleč od zanič filma. Ocena 7,5 kolikor mu je dodelilo 200.000 gledalcev imdb je kar realna.


Če ste ga tako visoko ocenili, potem ne spadate med filmofile . Edino če niste stari u18, potem razumem vašo misel; Zgoraj omenjena filma sta žalitev za inteligenco človeka in moj predlog bi bil, da si ogledate kaj od klasik in boste videli na kaj sem ciljal . Lp

Izi ::

starboi je izjavil:

Če ste ga tako visoko ocenili, potem ne spadate med filmofile . Edino če niste stari u18, potem razumem vašo misel; Zgoraj omenjena filma sta žalitev za inteligenco človeka in moj predlog bi bil, da si ogledate kaj od klasik in boste videli na kaj sem ciljal . Lp

V zadnjih 30. letih sem pogledal približno 15.000 filmov. Dejansko sem filmofil.
Mogoče bo bolje, da ti ostaneš pri filmskih klasikah iz 70. let, nam, tehnično usmerjenim, pa prepusti, da uživamo v filmih iz 21. stoletja.

Zanimivo je kako VEDNO, v internetnih komentarjih, ko komu kaj ni všeč, takoj omeni inteligenco in leta. Pod krinko anonimnosti so vsi vedno zelo pogumni in taka žalitev gre z lahkoto od rok. Verjetno pričakujejo, da bodo žalitvijo drugače mislečih pridobili kakšen bolj labilen glas na svojo stran.

Vse skupaj ponavadi izpade precej bizarno, ker mladi so dokazano bolj inteligentni od starejših. Močno jim sicer manjkajo izkušnje, ampak inteligenca je daleč najvišja tam okoli 20 leta, potem pa hitro upada ker se učenje opusti, pa še razne škodljive substance začno terjati svoj davek.
Druga stvar pa je, da res visoko inteligentni ljudje filmov tako rekoč ne gledajo nikoli. Nobenih. Ob knjigah in delu v raznih laboratorijih ni časa, niti ni želje.

mihec87 ::

Naj mi en razloži zakaj bi mogli bit vsi filmi uber zateženi ne vem kakšne umetnije da potem komaj čakaš da je konec in nisi imel od ogleda ničesar-kako lahko negdo drug nekomu diktira v čem naj uživa?

Gdo je filmofil? Da ni to tako kot pri audiofilih...

St235 ::

in pedofilih, torej precej resna duševna motnja.

Izi ::

St235 je izjavil:

in pedofilih, torej precej resna duševna motnja.

Priznaj, da je tole precej neumesten komentar ;)

*fil = ljubitelj nečesa

filmofil
= ljubitelj filmov. Pač tujka, če bi hoteli biti čisto slovenski bi bila pravilna beseda filmoljub.

Filmofil oziroma ljubitelj filmov je torej vsak, ki ima rad filme. Kakršnekoli filme.

St235 ::

Poglej si poste antianija pa mi povej, če res misliš, da neumesten komnetar.

S tvojo definicijo ni čisto nič narobe, če ne bi bilo postov pred tabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

scipascapa ::

izi: kje si jih pa dobil 15k ? jaz če pogledam 100 filmov letno se mi zdi ogromno.

JanezH ::

starboi je izjavil:



Če ste ga tako visoko ocenili, potem ne spadate med filmofile . Edino če niste stari u18, potem razumem vašo misel; Zgoraj omenjena filma sta žalitev za inteligenco človeka in moj predlog bi bil, da si ogledate kaj od klasik in boste videli na kaj sem ciljal . Lp


:O

kul blufiš? ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: JanezH ()

bambam20 ::

Izi je izjavil:

starboi je izjavil:

Če ste ga tako visoko ocenili, potem ne spadate med filmofile . Edino če niste stari u18, potem razumem vašo misel; Zgoraj omenjena filma sta žalitev za inteligenco človeka in moj predlog bi bil, da si ogledate kaj od klasik in boste videli na kaj sem ciljal . Lp

V zadnjih 30. letih sem pogledal približno 15.000 filmov. Dejansko sem filmofil.
Mogoče bo bolje, da ti ostaneš pri filmskih klasikah iz 70. let, nam, tehnično usmerjenim, pa prepusti, da uživamo v filmih iz 21. stoletja.

Zanimivo je kako VEDNO, v internetnih komentarjih, ko komu kaj ni všeč, takoj omeni inteligenco in leta. Pod krinko anonimnosti so vsi vedno zelo pogumni in taka žalitev gre z lahkoto od rok. Verjetno pričakujejo, da bodo žalitvijo drugače mislečih pridobili kakšen bolj labilen glas na svojo stran.

Vse skupaj ponavadi izpade precej bizarno, ker mladi so dokazano bolj inteligentni od starejših. Močno jim sicer manjkajo izkušnje, ampak inteligenca je daleč najvišja tam okoli 20 leta, potem pa hitro upada ker se učenje opusti, pa še razne škodljive substance začno terjati svoj davek.
Druga stvar pa je, da res visoko inteligentni ljudje filmov tako rekoč ne gledajo nikoli. Nobenih. Ob knjigah in delu v raznih laboratorijih ni časa, niti ni želje.



25.000 risank, ki si jih pogledal ne šteje.

Dejansko nisi filmofil, če ti je tale zmazek všeč in si mu dal oceno 7.5.
Pa tudi tvoj post pove, da ne razločiš, kaj je dober film, ker tole si niti ne zasluži imena film.
Nizko smo padli in hvala bogu, da se skoraj vsi strinjajo, da je film eno veliko sranje.

Rad imam nezahtevne filme, če so ti zanimivi in jih je užitek gledat.

Tole je težko prebavljat, dobiš glavobol, na bruhanje te sili in migreno.

starboi je izjavil:

Film je popoln polom , katastrofalen, nerealen in kar je najbolj pomembno brez zgodbe in z zlajnanimi forami, ki so "blestele" v zadnjih 20ih letih Hollywooda.Poleg nadaljevanja Butec in Butec , daleč najslabša filma , ki sem ju pogledal v kinu v zadnjih parih letih. Več kot 3 si ne zaslužita na imdb-ju in z zgoraj napisanim se bo strinjal vsak filmofil, ki je pogledal veliko filmov v zadnjih 30ih letih .


Lepo si napisal.

+30

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bambam20 ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fast And Furious 8, 9 in 10 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
27952684 (4067) Bolt
»

Batman v. Superman: Dawn of Justice (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
18545787 (18291) opeter
»

Wonder Woman (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11730130 (18394) D3m
»

Fast & Furious 6 2013 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15029618 (23796) Jst

Več podobnih tem