Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev PDF gesla ( brez online strani-programov)
Odstranitev PDF gesla ( brez online strani-programov)
mehatronik12 ::
Kot je napisano ze v naslovu iscem program v katerem bi lahko odstrnil geslo iz PDF dokumenta.
Online strani-programi ne pridejo v postev kajti dokument je zasciten z vodnim tiskom na katerem je moje ime ( v kolikor ta dokument pride na internet bom kr posteno kaznovan :D)
Nalozil sem si ze dva brezplacna programa ampak z nobenim ni slo, zato se obracam na vas ;).
Hvala
Online strani-programi ne pridejo v postev kajti dokument je zasciten z vodnim tiskom na katerem je moje ime ( v kolikor ta dokument pride na internet bom kr posteno kaznovan :D)
Nalozil sem si ze dva brezplacna programa ampak z nobenim ni slo, zato se obracam na vas ;).
Hvala
detroit ::
jaz mislim da sem uporabljal kombinacijo acrobat acrobat (editor ali nekaj podobnega) in ghost script
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe acrobat(pro) brezplačne alternativeOddelek: Programska oprema | 2652 (2544) | opeter |
» | Mala šola informacijske varnosti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Informacijska varnost | 82528 (38009) | Dpool |
» | Zaklenjen rarOddelek: Pomoč in nasveti | 1966 (1818) | Phantomeye |
» | BSA: stopnja piratstva lani zrasla na več kot polovicoOddelek: Novice / Ostale najave | 6556 (4281) | Dr_M |
» | World of Goo prihaja na iPadOddelek: Novice / Igre | 6651 (5974) | lurker |