Forum » Kaj kupiti » kupujem računalnik do 750€
kupujem računalnik do 750€
Phantomeye ::
Pozdravljeni,
Po dolgem času imam namen kupit računalnik, vendar na žalost ne poznam področja HW-ja, da bi bil sposoben sestavit optimalen računalnik. Ironija je, da se ne spoznam na HW, vendar pa računalnik fizično znam sestavit.
Predvsem rad bi imel računalnik, kjer bi lahko normalno uporabljal photoshop in slednjemu podobne programe, računalnik, kjer bi lahko imel odprto veliko število zavihkov, pa ta ne bi počepnil. Prav tako bi rad občasno zagnal kako igro, ki ne bi ravno laufala na low.
Torej potrebujem vse, razen diska, ki ga že imam in je relativno nov. Bi pa vseeno v setupu imel kak SSD disk...
Tako, da bi bila vsakakršna pomoč zelo dobrodošla.
Po dolgem času imam namen kupit računalnik, vendar na žalost ne poznam področja HW-ja, da bi bil sposoben sestavit optimalen računalnik. Ironija je, da se ne spoznam na HW, vendar pa računalnik fizično znam sestavit.
Predvsem rad bi imel računalnik, kjer bi lahko normalno uporabljal photoshop in slednjemu podobne programe, računalnik, kjer bi lahko imel odprto veliko število zavihkov, pa ta ne bi počepnil. Prav tako bi rad občasno zagnal kako igro, ki ne bi ravno laufala na low.
Torej potrebujem vse, razen diska, ki ga že imam in je relativno nov. Bi pa vseeno v setupu imel kak SSD disk...
Tako, da bi bila vsakakršna pomoč zelo dobrodošla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita proti odtekanju občutljivih podatkovOddelek: Programska oprema | 1085 (943) | SeMiNeSanja |
» | Izgled spletne strani na Androidu iz osebnega računalnikaOddelek: Izdelava spletišč | 1142 (864) | camx |
» | HOFERJEV namizni računalnikOddelek: Kaj kupiti | 5469 (3737) | Goran's Blog |
» | WD My book 1TB nehal delatiOddelek: Strojna oprema | 3660 (3279) | abaximan |
» | Inštalacija LinuxaOddelek: Operacijski sistemi | 1244 (1073) | BigWhale |