» »

probelem pri filmih zloudanih v Kazzi-Lite >ima errorje<

probelem pri filmih zloudanih v Kazzi-Lite >ima errorje<

Surfac ::

Hja! Se mi dogaja, da ko zloudam en film v Kazzi-lite (nevem če ma verzija kakšen pomen) dobil sem jo na k-lite sicer je full dobra in veliko najdem ampak ko gledam film mi umes kar štekne! Dobil sem program DivFix ki najde ERRORJE (naj bi jih tudi popravil, vendar meni še ni uspelo), in mi v takem filmu tudi najde par pokvarjenih frejmov.
Opazil sem tudi, da ko zloudam brez ugašanjem Kazze film normalno deluje (brez errorja), vendar v primeru da vmes Kazzo ugasnem pa temu niveč tako! WHY WHY WHY?

Exjuze my lengvidž!:D
Gracijas!:D

V-i-p ::

Po mojem ugašanje nima veze. Sam sem namreč enkrat dljal rožico™ cca. 2 tedna, tu nekje in lahko si predstavljaš kolikokrat vmes sem restetiral, ugasnil računalo, ali izključil sam program za rožico™, pa še nisem dobil ovele rožice™:\. Po mojem si pač fasal ovelo rožico™. Kaj ti to dela čisto pri vsaki rožici™?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

SasoS ::

kazaa stinks ker nima nobenga preverjana cheksumov tako kot določeni drugi programi :D

Surfac ::

ja kaj potem predlagate kateri program je najbolsi?

Ovela ROŽICA ? :)) am ne zastopim najbolje! Ja skoraj vsak film ki ga zloudam ima napake, ampak mam obcutek da pri prejsnjih verzijah kazze tega ni bilo toliko....? hmhm..ali se še komu dogaja isto?

sash ::

NE :D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

js ::

meni se dogaja enako. sem enih par filmov večkrat dol potegno in so bli vedno na drugih msetih zjebani. je pa od vseh downloadanih filmov takih približni pol ostali so pa brez erorjev.

pivmik ::

ha ha!
Zdej se vidi kaj dela RIAA oz MPAA, pošiljajo vm koruptano robo in Kazaa nima nobenega preverjanja kot npr eDonkey/eMule.
LP, Gregor GRE^

Binji ::

Zato se gre pa h kaksni cvetlicarki...:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

(sic) ::

Jaz sem enkrat trikrat zaporedoma downloadal en program pa je trikrat bil CRC error.


Fuck you all!!!

js ::

Pizda, eni ste pa res smotani. Kaj preberete tisto, kar je ze napisano. Film - isti - je zjeban na razlicnih mestih. Prvic npr. frejm 50000, pri drugem (ponavljam ISTEM) filmu pa na 100 000. Dva ista filma, dva fajla. Torej ni roba zanic gor, ampak je Kazaa bolj tako.

Surfac ::

aaa... kva sm pa pomoje zdej js pogruntu ! D je bla napaka v Kazzi Lite in sicer popravek je sedaj v novejsi KAzzi Lite Built 3 k lite , problem je biu pomoje to da je narobe zapisal un fail npr. "1ds233321....dat". Morm se stestirat.

ajt

js ::

Daj zapisi svoje ugotovitve. Ker mi gre ze malo na zivce, da moram potem vse sestavljat, kar dol potegnem.

Surfac ::

ja..js sm zloudu 3 filme od tega je imel samo eden film eno napako. Bom se povedu ce kej ugotovim! Nej še kdo proba...ampak mora biti najnovejš verzija Kaze Lite.

ajt

js ::

Sem downloadal enih par stvari z novo verzijo in je enako sranje kot je blo s staro. približno polovica ima eror(je) ;(( ostala polovica pa je v redu. Zdaj pa res ne vem v čem je štos. :\


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kazaa se noče conectat

Oddelek: Omrežja in internet
6869 (726) simon1
»

KODEKI

Oddelek: Programska oprema
71004 (956) Tr0n
»

Konec KaZaA Lite

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
282946 (2946) blank3
»

Ali kdo uporablja iMESH?

Oddelek: Programska oprema
131975 (1713) pivmik
»

download (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
668112 (7086) Tic

Več podobnih tem