Forum » Pomoč in nasveti » Počasno bootanje windows 7
Počasno bootanje windows 7
makomako ::
Živijo!
Imam problem da, mi počasi (20min) boota v windows 7. KO enkrat pride v windows dela vse ful počasi(npr kopiranje 100kb/s, odpiranje bilokakih map=>not responding). Aja, gre se za prenosnik z 500gb diskom, ki mislim da ni problem, ker sem disk vzel iz rač in z drugim rač prekopiral zadeve iz windows particije (30mb/s).Uglavnem sem bil primoran namestit nove windowse. Sedaj nalagam nove wiindowse in sem obstal na zaslonu Windows is finalizing your settings.
Kaj sedaj naredit: poskusim samo z eno palico rama posebej?
LP
Imam problem da, mi počasi (20min) boota v windows 7. KO enkrat pride v windows dela vse ful počasi(npr kopiranje 100kb/s, odpiranje bilokakih map=>not responding). Aja, gre se za prenosnik z 500gb diskom, ki mislim da ni problem, ker sem disk vzel iz rač in z drugim rač prekopiral zadeve iz windows particije (30mb/s).Uglavnem sem bil primoran namestit nove windowse. Sedaj nalagam nove wiindowse in sem obstal na zaslonu Windows is finalizing your settings.
Kaj sedaj naredit: poskusim samo z eno palico rama posebej?
LP
Zdaj sem uspel naložit windowse, ker sem vzel eno palčko 2gb rama ven. Potem sem vsako palčko rama posebej testiral z memtest86 in ni bilo nobeni errorjev.
ST-777 ::
Kaj zdaj to pomeni, stanje diska??S.M.A.R.T. Attribute: Current Pending Sector Count: "Recommendations
This is a critical parameter. Degradation of this parameter may indicate imminent drive failure. Urgent data backup and hardware replacement is recommended." https://kb.acronis.com/content/9133
Na tvojem mestu bi OS namestil na nov disk, oziroma še bolje na SSD. SSD-jem se je v tem letu precej znižala cena. Priporočam CRUCIAL MX100 SSD disk 256GB, saj stane pri nas manj kot 100 €.
bluesands ::
vsaj kopiraj podatke, ker disk ni več varen, nato pa zagnat program za popravljanje diska
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluesands ()
radmannsdorf ::
Disk pa lahko popraviš s HDD Regenerator. Z usb-ja če popravljaš sistemski disk, ali kar v windows, če popravljaš "drugi disk".
ST-777 ::
radmannsdorf je izjavil:
Disk pa lahko popraviš s HDD Regenerator.
HDD Regenerator?
User reviews: "HDD Regenerator is useless" http://hdd-regenerator.en.softonic.com/
radmannsdorf ::
ST-777, men je že ene 3 diske zrihtalo. Sej so ga tudi že na tem forumu pred časom priporočali. Za probat je :)
"Works on several different types of hard drives
Does not affect existing information on your hard drive
Repairs damage low-level disk formatting cannot"
"Works on several different types of hard drives
Does not affect existing information on your hard drive
Repairs damage low-level disk formatting cannot"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk, možna okvaraOddelek: Pomoč in nasveti | 2332 (1822) | BCSman |
» | Problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 5018 (3878) | jonystar |