Forum » Pomoč in nasveti » Moder ekran z belimi črtami, kvadratki...
Moder ekran z belimi črtami, kvadratki...
Leaq ::
Pozdravljeni!
Sem TOTALEN laik kar se tiče računalnikov.
Doma imam prenosnika hp compaq in pojavil se mi je problem.
Zjutraj, ko prižgem računalnik se vse normalno zažene, vendar po cca. 1 minuti ''zašteka'' orodna vrstica (kjer je ''start''), namizje deluje normalno; potem pa se v roku 10minut ekran obarva modro na njem pa se izrišejo beli kvadratki, črte, pike (kot da bi moglo kaj pisati), potem se računalnik ponovno zažene in me vpraša v kakšnem načinu... če izberem ''safe mode'' se normalno prižge in ko ga resetiram mi cel dan deluje normalno.
Bojim se da se mi v nadalnje nekoč sploh ne bo več prižgal (je res da je disk C kar nafilan...)
Lepo vas prosim za pomoč in upam da najdem rešitev,
LP, Leaq
Sem TOTALEN laik kar se tiče računalnikov.
Doma imam prenosnika hp compaq in pojavil se mi je problem.
Zjutraj, ko prižgem računalnik se vse normalno zažene, vendar po cca. 1 minuti ''zašteka'' orodna vrstica (kjer je ''start''), namizje deluje normalno; potem pa se v roku 10minut ekran obarva modro na njem pa se izrišejo beli kvadratki, črte, pike (kot da bi moglo kaj pisati), potem se računalnik ponovno zažene in me vpraša v kakšnem načinu... če izberem ''safe mode'' se normalno prižge in ko ga resetiram mi cel dan deluje normalno.
Bojim se da se mi v nadalnje nekoč sploh ne bo več prižgal (je res da je disk C kar nafilan...)
Lepo vas prosim za pomoč in upam da najdem rešitev,
LP, Leaq
- spremenilo: Leaq ()
popster ::
Provaj upgrejdat driverje za grafično. Lahko bi tudi fomat in namestitev druge verzije windowsa pomagal.
Drugače lahko probaš tudi kak bootable (cd/usb) ubuntu da vidis ce dala tam uredu.
Drugače lahko probaš tudi kak bootable (cd/usb) ubuntu da vidis ce dala tam uredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BGA Reballing popravilo prenosnikov ( koliko računate?) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11382 (2041) | mat xxl |
» | Čuden zvok prenosnika po čiščenjuOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (621) | solatko |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (1869) | solatko |
» | Hp compaq 6830s težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2960 (2276) | userf480 |
» | Strojne prekinitve (Hardware Interrupts)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1310) | boogie_xlr |