Forum » Pomoč in nasveti » Samsung galaxy s3 mini
Samsung galaxy s3 mini
DFujs ::
Pozdravljeni,
imam zgoraj omenjeni telefon in imam kar precej težav z njim oz. s samim sistemom Android, (resetiranje telefona samega od sebe, izgubljanje signala, itd..) Zanima me, ali mi lahko kdo pomaga na kak način telefon nadgradit na najnovejšo verzijo sistema Android. Nekaj sem sicer iskal ampak tako zelo slabo opisan postopek, da se ne znajdem več kaj in kako. Upam da z nadgradnjo sistema rešim težavo, ker po moje je težava v samem sistemu in ne aparatu. Imel sem ga že večkrat na servisu pri mobitelu ampak očitno ne znajo rešit problem, ker se vedno ponavlja ista zadeva zato sem se odločil da bi zadevo probal na nek način rešit sam.
prosim za pomoč
lp, Dejan
imam zgoraj omenjeni telefon in imam kar precej težav z njim oz. s samim sistemom Android, (resetiranje telefona samega od sebe, izgubljanje signala, itd..) Zanima me, ali mi lahko kdo pomaga na kak način telefon nadgradit na najnovejšo verzijo sistema Android. Nekaj sem sicer iskal ampak tako zelo slabo opisan postopek, da se ne znajdem več kaj in kako. Upam da z nadgradnjo sistema rešim težavo, ker po moje je težava v samem sistemu in ne aparatu. Imel sem ga že večkrat na servisu pri mobitelu ampak očitno ne znajo rešit problem, ker se vedno ponavlja ista zadeva zato sem se odločil da bi zadevo probal na nek način rešit sam.
prosim za pomoč
lp, Dejan
yaqxsw ::
standard samsunga...nonstop problemi s prograsmko opremo, tako da so edine rešitve tu hard reset telefona ali pa ponovno nalaganje celotnega sistema prek ODIN programa
koda za hard reset je *2767*3855#, ni pa nujno da bo prijela, ker so jo od ne vem katere verzije naprej ukinili
koda za hard reset je *2767*3855#, ni pa nujno da bo prijela, ker so jo od ne vem katere verzije naprej ukinili
DFujs ::
Kje pa lahko to kodo vpišem? kar tako tam kjer se vpisujejo mobilne št za klic?
standard samsunga...nonstop problemi s prograsmko opremo, tako da so edine rešitve tu hard reset telefona ali pa ponovno nalaganje celotnega sistema prek ODIN programa
yaqxsw ::
preden to storiš, si vse kar nočeš izgubit skopiraj na računalnik, ker hard reset ti pobriše vse kar je ne telefonu
kodo pa vtipkaš kot da bi hotel mekoga poklicat
kodo pa vtipkaš kot da bi hotel mekoga poklicat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč: Please sign in using one of the owner's previous accounts for this device.Oddelek: Pomoč in nasveti | 608 (530) | ScottDJ_ |
» | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 2940 (1957) | kozorog |
» | samsung galaxy siii fresh instalOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1027) | Alen T 1978 |
» | Servis telefona 3 krat se je že sesul softwareOddelek: Mobilne tehnologije | 2364 (1809) | kmetek |
» | samsung galaxy 5Oddelek: Mobilne tehnologije | 1162 (951) | PacificBlue |