Forum » Omrežja in internet » Firefox čudni znaki
Firefox čudni znaki
CyberPunk ::
GupeM ::
Glede na izgled, bi tole morali biti znaki za facebook, twitter in google+. Ne vem pa zakak so tako čudni. Sem jih pa včasih tudi jaz že kje opazil.
Bakunin ::
user.js
ali pa v about:config poisci in nastavi:
user_pref("browser.display.use_document_fonts", 1);
ali pa v about:config poisci in nastavi:
user_pref("browser.display.use_document_fonts", 1);
CyberPunk ::
A uporabljas NoScript add-on? Jaz sem opazil, da se je stevilo teh cudnih znakov zmanjsalo, odkar sem ga disejblal. Se vedno se kje najde kaksen, ampak jih je manj kot prej.
Jupito ::
[starata začne mahati s palico]: Prekleta mularija, kakšni čudni znaki?! Včasih smo imeli celo za manjkajoče slike "placeholderje" (v polni velikosti)!
Resno; to se zgodi, kadar iz nekega razloga ne naloži ustrezne pisave (oz. prikazana pisava ne vsebuje ustreznih znakov).
Resno; to se zgodi, kadar iz nekega razloga ne naloži ustrezne pisave (oz. prikazana pisava ne vsebuje ustreznih znakov).
I used to be with it, but then they changed what it was.
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!
Now what I'm with isn't it and what's it seems weird
and scary to me. It'll happen to you!
Spajky ::
KTr1sk ::
Sicer ne uporabljam Firefoxa, ampak Palemoona (je identičen Firefoxu)
http://www.palemoon.org/
ne vem kako to spodnjo vrstico zaprem, ki je z rdečo napisano,ker mi jemlje prostor na zaslonu in je moteče, nekaj sem verejtno pristisnil, hvala za pomoč
http://www.palemoon.org/
ne vem kako to spodnjo vrstico zaprem, ki je z rdečo napisano,ker mi jemlje prostor na zaslonu in je moteče, nekaj sem verejtno pristisnil, hvala za pomoč
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skeniranje več listov v en fileOddelek: Pomoč in nasveti | 2298 (323) | Zimonem |
» | Firefox Lightbeam (+ uBlock Origin) - sledenje (+ blokada) trackerjevOddelek: Omrežja in internet | 2435 (2003) | Ales |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8451 (6429) | joker16_7 |
» | Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 42275 (18269) | MrStein |