Forum » Igre » FIFA 15
FIFA 15
Dejan1 ::
Imam eno vprašanje oz. problem in sicer nova Fifa 15 mi zelo šteka in jo je nemogoče igrat... Sam mislim, da mam preslab računalnik ampak sem bral na forumu od EA in tudi tam pišejo eni, keri majo dosti boljše računalnike od mene, da imajo ful probleme da igra ful šteka in je ni možno igrat...
Moje specifikacije so Intel Due Core E7400 2,80 GHz, 5 GB Rama, Radeon HD5770, Samsung SSD in Win 7 64bit. Jaz mislim da je verjetno procesor kriv, samo mi je čudno ker sem prejšnjo Fifo 14 lahko igral vse na high pa mi ni niti malo štekalo zdaj pa mam vse na low pa je vseeno ni možno igrat s tem da sem posodobil vse kar je blo možno. Mi ve mogoče kdo pomagat kaj naret ali če obstaja sploh kaka varijanta da bi mi igra šla?
Hvala za pomoč in lp vsem.
Moje specifikacije so Intel Due Core E7400 2,80 GHz, 5 GB Rama, Radeon HD5770, Samsung SSD in Win 7 64bit. Jaz mislim da je verjetno procesor kriv, samo mi je čudno ker sem prejšnjo Fifo 14 lahko igral vse na high pa mi ni niti malo štekalo zdaj pa mam vse na low pa je vseeno ni možno igrat s tem da sem posodobil vse kar je blo možno. Mi ve mogoče kdo pomagat kaj naret ali če obstaja sploh kaka varijanta da bi mi igra šla?
Hvala za pomoč in lp vsem.
DarwiN ::
Že res, da so minimalne zahteve ponavadi bolj za okrat, ampak tule si pa res precej na meji, saj ima Fifa 15 malo bolj napreden grafični pogon, medtem ko je imela Fifa 14 par let starega.
Procesor te heca, ja. Dual core je danes no-go.
Quada nabavi. Q6600 imaš na bolhi za 40€, ampak to je že bolj zgornja cena. 30€ in roka.
Procesor te heca, ja. Dual core je danes no-go.
Quada nabavi. Q6600 imaš na bolhi za 40€, ampak to je že bolj zgornja cena. 30€ in roka.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fifa 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8180 (4902) | maremare |
» | FIFA 17 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 21780 (12920) | kajetan |
» | grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1985 (1377) | kixs |
» | Fifa 14 original keyOddelek: Igre | 1664 (1215) | Pesimist |
» | Xbox One day one?Oddelek: Konzole | 1912 (1064) | xxurban |