Forum » Pomoč in nasveti » priključitev ruterja v eduroam omrežje
priključitev ruterja v eduroam omrežje
maki7 ::
Lepo pozdravljeni,
Imam eno vprašanje. Ali lahko jaz normalno priklopim linksys-ov ruter na utp kabl ki ga dobim v študentskem domu, je pa to eduoram omrežje? Zanima me če moram ruter tako ali drugače kaj sprogramirati, in če ga moram bi prosil za pomoč. Hvala.
Imam eno vprašanje. Ali lahko jaz normalno priklopim linksys-ov ruter na utp kabl ki ga dobim v študentskem domu, je pa to eduoram omrežje? Zanima me če moram ruter tako ali drugače kaj sprogramirati, in če ga moram bi prosil za pomoč. Hvala.
broken/link ::
nekateri search-a res ne znate uporabljat.
[Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam)
router ti ne bo normalno delal, ker v študentu se moraš avtenticirat z uporabniškim imenom in geslom, ki ti ga dodelijo, ti originalnoprivzeti firmware-i pa tega ne podpirajo. več pa na zgornjem linku.
[Vodič] Router v študentskem domu (Eduroam)
router ti ne bo normalno delal, ker v študentu se moraš avtenticirat z uporabniškim imenom in geslom, ki ti ga dodelijo, ti originalnoprivzeti firmware-i pa tega ne podpirajo. več pa na zgornjem linku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tihi študentski domOddelek: Šola | 5717 (5183) | FormerUser |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6870 (4431) | Groot |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 46325 (24057) | Marat |
» | Router v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 4035 (3447) | moat |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31619 (19244) | St235 |