Forum » Pomoč in nasveti » Ruter ne deluje
Ruter ne deluje
xine ::
Po tem ko sem pred nekaj časa resetiral linksys ruter zdaj ne deluje vec. Ne deluje niti preko povezave z kablom. Prosil bi če mi lahko kdo pomaga.
Že vnaprej hvala za odgovore.
Že vnaprej hvala za odgovore.
- spremenilo: xine ()
Skrat2510 ::
Boš moral dat malo več podatkov. Katerega internetnega ponudnika imaš, v kakšnem smislu ti ne deluje router.
xine ::
Siol ponudnik.
Pač z njihovega modema mi brezžična povezava deluje, prav tako preko kabla. Router ne deluje v smislu, da internet ne deluje brezžično in preko kabla. Na routerju pa svetijo vse potrebne lučke.
Pač z njihovega modema mi brezžična povezava deluje, prav tako preko kabla. Router ne deluje v smislu, da internet ne deluje brezžično in preko kabla. Na routerju pa svetijo vse potrebne lučke.
Skrat2510 ::
Glede na napisano sklepam da je težava v IP routerja, ker je isti kot od siol modem-routerja. Poveži se na router in mu spremeni IP na 192.168.2.1. To bi pomojem moralo rešit tvojo težavo.
FX6300B ::
drugače pa drugič podatke nemormo povedat rešitve če npr rečeš da komp nedela pol pa pogruntaš da si pozabu položnco za štrom plačat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5169 (3575) | seba-beba |
» | ASUS RT-N66U 3x (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14849 (13438) | styled |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5041 (4244) | CyberDuck |
» | Brezžična povezava med modemom in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 5306 (5097) | telexdell |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23265 (22181) | MTB |