Forum » Pomoč in nasveti » Palm in PPP Network
Palm in PPP Network
novi ::
Nikakor mi ne rata povezat Dlancnika z PalmOS 4.0 preko IR povezave na rac kjer tecejo winXP. Ko nastavim na palm-u IP, DNS, ... se zacne povezovat pol pa napise PPP timeout (0x1231).
Je se kaksna finta, da je potrbno še kaj dodatno nastavit v win XP.
Ps1.: uporabljam IR adapter ACT-IR220Lpus ACRiSYS IR
Ps2.: HotSync dela normalno.
Hvala
Je se kaksna finta, da je potrbno še kaj dodatno nastavit v win XP.
Ps1.: uporabljam IR adapter ACT-IR220Lpus ACRiSYS IR
Ps2.: HotSync dela normalno.
Hvala
Phoebus ::
Kaj ti bi rad sel s palmom preko winXP "routerja" na web al kaj?
PPP je nekaj drugega - na palmu ga uporabis za prek IR na cell phone in ajmo na net.
Vsaj iz mojih izkusenj
PPP je nekaj drugega - na palmu ga uporabis za prek IR na cell phone in ajmo na net.
Vsaj iz mojih izkusenj
Sej preko telefona (GPRS) mi lepo dela, samo ko sem doma bi pa rad ADSL uporabil za takisto stvar.. Dostop do POP emailov,...
Ma mogoce se kaksen kasno idejo?
Ma mogoce se kaksen kasno idejo?
Kot kaze nobeden ni direktno povezan z Palm-om na internet preko ir-a z ppp protokolom.
Imam pa še eno vprašane: Se, da povezat prenosnik, ki ima vgrajeno IR napravo na iternet preko namiznega računalnika z IR napravo, ki je neposrdno priključen na internet?
Imam pa še eno vprašane: Se, da povezat prenosnik, ki ima vgrajeno IR napravo na iternet preko namiznega računalnika z IR napravo, ki je neposrdno priključen na internet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15403 (6745) | mat89 |
» | HP kupil PalmOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11984 (11035) | jlpktnst |
» | Palm OS je mrtev, naj živita webOS in PreOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5097 (2985) | tomzl-vg |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4547 (4097) | BBB |
» | Palm/iPaq/KajJestVem/Oddelek: Kaj kupiti | 1406 (1249) | Ziga Dolhar |