Forum » Kaj kupiti » Izkušnje z miškami in tipkovnicami
Izkušnje z miškami in tipkovnicami
djLinux ::
Kupujem novo tipkovnico in miško.
Uporabljal jo bom SAMO! za igre ---> like UT , cena je lahko do 25 k --> skupaj
Razmišljal sem o nakupu Logitechove MX700 pa me zanimajo vase izkusnje v FPS igrah. Ali pa Microsoftov brezžični desktop > tipkovnica+miška ---> se splača?
Ali kdo ve, če se da v sloveniji dobit razer boomslange ???? oziroma kje se jih dobi ?
več napišete bol bom vesel :)))
Uporabljal jo bom SAMO! za igre ---> like UT , cena je lahko do 25 k --> skupaj
Razmišljal sem o nakupu Logitechove MX700 pa me zanimajo vase izkusnje v FPS igrah. Ali pa Microsoftov brezžični desktop > tipkovnica+miška ---> se splača?
Ali kdo ve, če se da v sloveniji dobit razer boomslange ???? oziroma kje se jih dobi ?
več napišete bol bom vesel :)))
mlakar ::
jst mam Logitech CORDLES DESKTOP OPTICAL in sm full zadovl s temu kompletom! Men ful dobr deluje tut v igrah, k jih kr neki prešpilam tko da je deluje zakon
LP
LP
TBit ::
Vse miške MX*** so dobre za FPS. Samo pri MX700 me moti, da je nekoliko velika, ter tud kr težka. Zato ti raj priporočam MX500. Drugač sta pa enaki.
a ma že kdo izkušnje:
MICROSOFT Wireless IntelliMouse Explorer
mika me, da bi jo kupil v kompletu s tipkovnico za okoli 20k...
katera tipkovnica ima najmehkejše tipke?
glede mxov ---> predlagajte mi še kkšno kewl tipkovnico za zravn
MICROSOFT Wireless IntelliMouse Explorer
mika me, da bi jo kupil v kompletu s tipkovnico za okoli 20k...
katera tipkovnica ima najmehkejše tipke?
glede mxov ---> predlagajte mi še kkšno kewl tipkovnico za zravn
Tr0n ::
Odsvetujem brezvrvične tipkovnice in miške za igranje iger, saj deluje z zamikom (beri: manjsim lagom) zaradi signala. Pa brezvrvične ne optične miske ponavadi delujejo na max. 50 Hz.
Moje priporocilo: Keytronic tipkovnica in ena poceni opticna PS2 miska (recimo Typhoon za 2.5k SIT).
Moje priporocilo: Keytronic tipkovnica in ena poceni opticna PS2 miska (recimo Typhoon za 2.5k SIT).
falotXP ::
TrOn, kje živiš ti? V predpotopnem svetu... Mah... MX700 je glede signala in občutljivosti boljša od mišk, ki imajo kabel... ne mi govorit o nekih zamikih...malo si najprej poglej in potem piši nekaj v tri dni in noči
MX700 je super in res super brezvrvična miška!
Kupi si Logitech-ov komplet.. tipkovnica+MX7000 (seveda oboje brez kablov)...cena nekje 32.000 sit (mislim, da imajo akcijo v Merkurju)
MX700 je super in res super brezvrvična miška!
Kupi si Logitech-ov komplet.. tipkovnica+MX7000 (seveda oboje brez kablov)...cena nekje 32.000 sit (mislim, da imajo akcijo v Merkurju)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: falotXP ()
mare87 ::
To si pa falil v polno TrOn!!! Sam sem imel Mx 700 in je še preveč hitra in pa zelo natančna!
LP!
LP!
Tr0n ::
Kaj sem govoril o MX700?
Jaz imam Logitech Cordless Desktop Deluxe in je qurac od quraca. Miska = 50 Hz, tipkovnica ima zakasnitve, pa ceprav je sprejemnik cisto blizu.
Tace stran.
Jaz imam Logitech Cordless Desktop Deluxe in je qurac od quraca. Miska = 50 Hz, tipkovnica ima zakasnitve, pa ceprav je sprejemnik cisto blizu.
Tace stran.
falotXP: kje si pa ti videl logitechov komplet z mx700????
tr0n: sej itak nism nameraval logitechovga kompleta kupit, ker sem ze dost slisal o njem nic kaj dobrega. tnx for the warning
kero keytronicovo tipkovnico pa priporocas? js bi rad kksno k u ibr dobr zgleda pa ma mehke tipke?
tr0n: sej itak nism nameraval logitechovga kompleta kupit, ker sem ze dost slisal o njem nic kaj dobrega. tnx for the warning
kero keytronicovo tipkovnico pa priporocas? js bi rad kksno k u ibr dobr zgleda pa ma mehke tipke?
falotXP ::
djLinux, ti si še zabluženi...kdo ti je svetoval, da naj ne kupiš nič Logitech-ovega...maš previde?
Malo poglej...
Nisem mislil skupaj, pač kupiš MX700 + Logitech tipkovnico in imaš komplet...a ne?
Malo poglej tukaj.
Malo poglej...
Nisem mislil skupaj, pač kupiš MX700 + Logitech tipkovnico in imaš komplet...a ne?
Malo poglej tukaj.
faljotXP : glede mišov vsa čast logitechu , ampak tipkovnice so pa no-good---> as tr0n said.
pa k si reku merkur ---> na spletni trgovini nimajo nič od logitecha
kje pa bi dubu te komplete k si dal link na logitechovo strn???
oki, kupu bom mx500 pa še eno tipkovnco --> ne brezžično, pa tut optično ne joke
ktera tipkovnca se še najbolš obnese v igrah???
pa k si reku merkur ---> na spletni trgovini nimajo nič od logitecha
kje pa bi dubu te komplete k si dal link na logitechovo strn???
oki, kupu bom mx500 pa še eno tipkovnco --> ne brezžično, pa tut optično ne joke
ktera tipkovnca se še najbolš obnese v igrah???
rc-car ::
Zakaj bi ble Logitechove tipkovnice slabe? Jaz imam Elite(tm) keyboard za cca 12k (črna), je ožičena in mi dela super. Pa še tak cool look ma tako, da jo lahko samo priporočim.
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
mislm da bom raje vzel mx300, ker je lažja in manjša.
Tipkovnice
Logitech Office Internet SLO baje da se dobi tudi v črni
http://mimovrste.domenca.com/trgovina/i...
Logitech Internet Navigator SE
zato se mi pa kr škoda zdi keša ker mislm da ni bistvene razlike razen USB
tr0n: kakšne so tipke pri keytronicu ????
Tipkovnice
Logitech Office Internet SLO baje da se dobi tudi v črni
Logitech Internet Navigator SE
zato se mi pa kr škoda zdi keša ker mislm da ni bistvene razlike razen USB
tr0n: kakšne so tipke pri keytronicu ????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8173 (5534) | SnakeBite |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5258 (4355) | Dr_M |
» | katero brezžično miško s polnilcemOddelek: Kaj kupiti | 1410 (1238) | nere |
» | Kako se vam zdi tale računalnik... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3779 (2934) | Eru |
» | Tipkovnica in miskaOddelek: Kaj kupiti | 1213 (1126) | JustVi |