Forum » Elektrotehnika in elektronika » Različni USB polnilci in amperi
Različni USB polnilci in amperi
Bellzmet ::
Zdravo,
imam 3 različne USB polnilce, ki sem jih dobil zraven telefona, tablice in fotoaparata.
Vsi imajo output 5V a različne ampere. Od 0,7 A za telefon do 2,0 A za tablico.
Pa me zanima ali lahko polnim vse naprave na vseh polnilcih (kar je zelo praktično)? Potem verjetno najbolje, da
vse polnim na tistem z 2A ker bo vse skupaj prej napolnjeno?
lp
imam 3 različne USB polnilce, ki sem jih dobil zraven telefona, tablice in fotoaparata.
Vsi imajo output 5V a različne ampere. Od 0,7 A za telefon do 2,0 A za tablico.
Pa me zanima ali lahko polnim vse naprave na vseh polnilcih (kar je zelo praktično)? Potem verjetno najbolje, da
lp
- spremenilo: Bellzmet ()
hojnikb ::
Potem verjetno najbolje, da
To sploh ni nujno. Maximalen tok določa naprava sama, tako da imaš lahko 10A polnilec, pa nebo več kot 1A polnila, če je tako dizajnirana.
#brezpodpisa
Bellzmet ::
@janac: Ja max imam sedaj 2A polnilec in bo verjetno kar nekaj časa tako.
@honjikb: OK to ni panike, samo da mi ni treba skrbet in imeti na omarici tri različne polnilce.
@honjikb: OK to ni panike, samo da mi ni treba skrbet in imeti na omarici tri različne polnilce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power Bank za telefon/tablico (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 80120 (8990) | Karen |
» | polnenje telefona brez polnilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4648 (3763) | louser |
» | Polnilec za telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2406 (2160) | bobicek |
» | Počasno polnjenje (Galaxy S5)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4506 (4160) | gusto |
» | Polnjenje pametnega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 5520 (4777) | IL_DIAVOLO |