Forum » Kaj kupiti » Amazon in eBay
Amazon in eBay
Razer1995 ::
Pozdravljeni
Mene pa zanima kako je z tem če bi kupil grafično kartico na teh dveh omenjenih straneh. Zanima me če je cena določene grafične kartice naprimer: $550 potem bi to plačal €550 ali bi plačal pač €427 toliko kot je pretvorba iz $.
Mene pa zanima kako je z tem če bi kupil grafično kartico na teh dveh omenjenih straneh. Zanima me če je cena določene grafične kartice naprimer: $550 potem bi to plačal €550 ali bi plačal pač €427 toliko kot je pretvorba iz $.
Mene najbolj zanima ali bi plačal pač pretvorjeno iz $ v € ali bi moral plačati toliko kolikor je $ toliko potem €?
denis9 ::
na banki bi plačo z evri pa bi pol banka pretvorla v dolarje pa nesplača se iz amerike naročat grafične zaradi davka carine te pride več kot če bi kupo pr nas
denis9 ::
je velik cenejš kot pri nas pa tut če boš isko na amazono al pa ebay cenejš kot v teh 2 trgovinah neboš nč najdo. Kero grafično pa kopuješ če kopuješ novo 900 serijo pol je res da ni neke večje razlike kot pri nas (zaenkrat) vse drugo je pa velik cenejš
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: denis9 ()
Ma ja rad bi prodau gtx670 zotac 4gb za nek pameten denar če bi kdo kupil, potem bi kupil 970 ali pa 980
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25852 (1857) | DirkDiggler |
» | Amazon izsiljuje prodajalce za dobre ceneOddelek: Novice / Ostale najave | 7716 (5768) | |
» | Nakupovanje prek AmazonOddelek: Omrežja in internet | 3601 (3382) | #000000 |
» | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8495 (5138) | Dr_M |
» | Metro - vracilo davkaOddelek: Kaj kupiti | 4821 (4314) | NiggerBob |