Forum » Programska oprema » V razisovalcu ne morem raziskovati CD_ja
V razisovalcu ne morem raziskovati CD_ja
Ribicija ::
Torej,
v win xp ne morem raziskovati po CD-ju (ponavadi pečenem).CD normalno zazna in se tudi zažene če je tako posnet. Ne morem pa pogledati kaj je na njem ko vklopim raziskovalca ali pa my computer.
Da bo stvar še bolj smešna, vse to lahko počnem ko se prijavim kot drugi user.
Se pravi ne morejo biti vzrok slabo posneti CD-ji, niti ne slab CD-rom, niti ne kaj drugega povezanega s strojno opremo. Vsaj tako se zdi.
Sem še sedaj videl da ko recimo hočem pogledati vsebino CD-ja v ACDse browser-ju mi pokaže samo root in nobenega folderja na CD-jih.
v win xp ne morem raziskovati po CD-ju (ponavadi pečenem).CD normalno zazna in se tudi zažene če je tako posnet. Ne morem pa pogledati kaj je na njem ko vklopim raziskovalca ali pa my computer.
Da bo stvar še bolj smešna, vse to lahko počnem ko se prijavim kot drugi user.
Se pravi ne morejo biti vzrok slabo posneti CD-ji, niti ne slab CD-rom, niti ne kaj drugega povezanega s strojno opremo. Vsaj tako se zdi.
Sem še sedaj videl da ko recimo hočem pogledati vsebino CD-ja v ACDse browser-ju mi pokaže samo root in nobenega folderja na CD-jih.
- spremenil: Ribicija ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Retro Kino?Oddelek: Sedem umetnosti | 2671 (2365) | Yugos |
» | moj studioOddelek: Zvok in slika | 2563 (2097) | Naabo |
» | T-2 uvedel PVR (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 11994 (7761) | bradek |
» | Težave z snemanjem dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1526) | dzinks63 |
» | Obletnica pristanka na Luni in še česa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7781 (5956) | MrStein |