» »

Windows error

Windows error

GangStarr ::

Pozdravljeni.
Predvčerajšnjim, ko sem zagnal računalnik sem opazil "napako". Ni bilo zvoka (zvočna storitev se ne izvaja), zato sem zagnal services.msc, da napako odpravim. Šel sem pod Windows audio, da bi stvar zagnal ampak se mi je izpisalo: Windows Audio cannot be started, error 1740 (0x800706cc: Endpoint is a duplicate). Malo sem se pozanimal ampak težave še nisem odpravil. Ugotovil sem tudi, da se npr. nadzorna plošča ne odziva oz. potrebuje okrog 40 min da se odpre. Na nekem forumu sem opazil, da je mogoče težava v AVG Antivirusnemu programu, zato sem ga poskušal zbrisati ampak se enostavno "noče". Napako sem poskušal odpraviti že z recovery diskom (troubleshooting...) ampak napiše, da ni mogel odpraviti napake.
Sprašujem, če mi preostane še kaj drugega kot da reinstalliram windowse?
Pred 14 dnevi sem menjal matično ploščo, RAM in procesor ter namestil Windows 8.1 64 bit (prej sem uporabljal 32 bitnega) ampak dvomim, da je napaka tukaj.
Pa zasledil sem tudi, da je mogoče napaka v Windows Update-u, zato sem spet odšel na services.msc pod Windows update, ga ustavil odšel na C:\Windows in preimenoval SoftwareDistribution v SoftwareDistribution.old. Potem sem spet zagnal Win update, tako, da je ustvaril novo mapo s tem imenom, staro pa sem izbrisal.

Hvala.
Semper Fi


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšla nova verzija Windows 10

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
4517875 (10178) Alexius Heristalski
»

Težave z zagonom prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
8859 (668) Mendos
»

HDMI, samo slika nic zvoka na w81

Oddelek: Pomoč in nasveti
191271 (841) NejcSSD
»

wmpnetwk.exe in CPU problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
9852 (767) Khalila
»

Zvočna šla na dopust ?

Oddelek: Zvok in slika
271684 (1378) iNooby

Več podobnih tem