Forum » Omrežja in internet » Chrome-back button
Chrome-back button
IL_DIAVOLO ::
Zdravo,
zadnjih par dni me že pošteno zafrkava chrome . In sicer težava je, ko kliknem na gumb za nazaj, kar loada in se nič ne zgodi. Počistil sem praktično vse...razširitve, cach, zgodovino, prenosi etc. A je čas da ga vržem dol z windowsa al je kakšna rešitev? Poizkušal sem že različne nastavitve, pa nič ne pomaga.
Lp
zadnjih par dni me že pošteno zafrkava chrome . In sicer težava je, ko kliknem na gumb za nazaj, kar loada in se nič ne zgodi. Počistil sem praktično vse...razširitve, cach, zgodovino, prenosi etc. A je čas da ga vržem dol z windowsa al je kakšna rešitev? Poizkušal sem že različne nastavitve, pa nič ne pomaga.
Lp
BlueBerry ::
Jz mam 100% isti problem, probu vse addone pobrisat, Chomre reinštalat, resetirat nastavitve pa nič ni pomagalo.
Mogoče je deloval potem back 2× ampak kmalu se zgodba vrne :(
Mogoče je deloval potem back 2× ampak kmalu se zgodba vrne :(
crniangeo ::
v tvojem primeru bi preveril če nimaš kakšne zalege, kakšn malwarebytes check bi blo dobr narest.. al pa lepo poiskat v c:\users\uporabniskoime\appdata\local\google al pa karkol v tej smeri in bi spucal :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zlonamerne reklame na YouTubu rudarile kriptovaluteOddelek: Novice / Kriptovalute | 7110 (4920) | MrStein |
» | Firefox zadnje 2 dniOddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1083) | bambam20 |
» | Adblock Plus ni dovoljOddelek: Pomoč in nasveti | 5403 (4944) | vidmar7 |
» | Firefox in osveževanje problemOddelek: Pomoč in nasveti | 818 (756) | kamuee |
» | Mozilla FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 843 (604) | afroak |