Forum » Pomoč in nasveti » Excel - prepis datoteke
Excel - prepis datoteke
Anonimnež ::
Pozdravljeni,
v excelu sem odprl eno datoteko, ki sem jo hotel imeti samo za kao "template", zato sem njeno vsebino izbrisal in ustvaril v njin nekaj čist drugega, nato pa namesto Shrani kot, kliknil le na shrani. Tako izgubil kar nekaj pomembnih podatkov iz prvotne datoteke.
Je kakšna možnost, da "obnovim", dobim stare podatke iz te datoteke nazaj?
Še mogoče to: ta datoteka ni shranjena na tem računalniku, na katerem sem spremenil. Je na drugem računalniku. Sta pa računalnika v mreži in datoteke v skupni rabi.
v excelu sem odprl eno datoteko, ki sem jo hotel imeti samo za kao "template", zato sem njeno vsebino izbrisal in ustvaril v njin nekaj čist drugega, nato pa namesto Shrani kot, kliknil le na shrani. Tako izgubil kar nekaj pomembnih podatkov iz prvotne datoteke.
Je kakšna možnost, da "obnovim", dobim stare podatke iz te datoteke nazaj?
Še mogoče to: ta datoteka ni shranjena na tem računalniku, na katerem sem spremenil. Je na drugem računalniku. Sta pa računalnika v mreži in datoteke v skupni rabi.
b3D_950 ::
Z desno klikneš na fajl in izbereš lastnosti. Potem odpreš zavihek Prejšnje različice (Previous versions) in to je to. (Shadow Copies for Shared Folders: http://technet.microsoft.com/en-us/libr... ).
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: b3D_950 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen program za reševanje poškodovane XLS datotekeOddelek: Programska oprema | 3368 (2930) | imagodei |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2601 (2353) | chrush |
» | Googlova uganka v videu za Chrome rešenaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11349 (8108) | JaVonTech |
» | ASP.NET pisanje datotekeOddelek: Programiranje | 1118 (996) | King80 |
» | Microsoft Outlook- kje so vse shranjene datoteke?!Oddelek: Programska oprema | 2851 (2721) | smrekca |