» »

Zahteva za plačili kljub neopravljenim storitvam

Zahteva za plačili kljub neopravljenim storitvam

PrihajaNodi ::

Zanima me na katere organe se lahko obrnem zaradi neopravljenih storitev časopisne hiše Delo. Imeli smo naročene slo. novice prvega v mesecu smo prejeli zadnjo številko po tem datumu smo dobili 6.9 samo račun za storitve od 1.9 dp 30.9. Sicer gre za minimalni znesek pa vseeno.

Vem samo za Urad za Varstvo Potrošnikov?

Kateri bi bili še uporabni?

Hvala

L.p. Nodi

sandmat ::

jaz bi predlagal, da se najprej obrneš na Delo in poskusiš razrešiti z njimi.

eric_cartman ::

Ste se probali najprej direktno na vodjo oddelka pri Delu obrnit? Pritožbe in vse se meni zdijo kot neka zadnja možnost, če vidiš, da res nočejo popustit.

Ampak ne vem če bi zaradi naročnin take probleme delali. Sicer pa vedno preglej mali tisk. Tam se skriva največ pasti. :)

Zgodovina sprememb…

Moj namen je seveda jasna obrazložitev zadeve najprej njim, vendar kolikor je meni jasno se vedno plača sorazmerje v mesecu in dnevi katerih si že prejel določen produkt oziroma storitev. Dvomim da če odjaviš novice prvega v mesecu plačaš celoten mesec, kljub temu da storitev ne opravljajo za tekoči mesec.

Če ne ugodijo tvoji želji imaš na voljo tržni inšpektorat in pa to, da svojo zgodbo raztrobiš povsod po internetu in jih diskreditiraš na ta način..

Kaj drugega pa že res ne obstaja več.

Ja zasebna tožba:)

Kaj pa urad za vasrstvo potrošnikov?

Okapi ::

:)) A misliš, da če uporabljaš birokratsko-paragrafarske izraze, te bo kdo bolj resno jemal?

Pokličeš na Delo in poveš, da si dobil račun za cel mesec, čeprav si odjavil časopis in so ti ga nehali pošiljati. In ti bodo povedali, upss, smo se zmotili, vrzite položnico v smeti.

Ne pa "sorazmerje v mesecu", "neopravljene storitve", "produkt oziroma storitev" ...

Sicer pa predlagam gladovno stavko pred "črno vdovo", do izpolnitve zahtev.>:D

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

No no Okapi prosim da se umiriš. Dokler nimam črno na belem, da so storitve prekinjene, imam jaz lahko ure in ure romantičnih pogovorov po telefonu z njihovimi usležbenkami.

Kako pa naj se izrazim drugače kot plačilo opravljenih storitev sorazmerno z mesečno naročnino? Enlighten me, please.

Mimogrede kdo je črna vdova?

sandmat ::

Delova stavba

[D]emon ::

Res malce pretiravata oba.

OP, poklici na Delo, povej da si dobil poloznico ceprav nisi prejel casopisa. Pa nikar kakega rohnenja in opletanja s tozbami, ker bos s tem kvecjemu naredil budalo iz sebe. Se da na kulturen nacin marsikaj zmenit, pa tudi administrativne napake se dogajajo.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Evo spet so impulzi v tvojih možganih sprožili odločitev, da morajo prisostvovati v tej temi s trapastimi ideji. Sprašujem se zakaj?

Ne gre se 12 EUR pač pa za princip.

pa tudi administrativne napake se dogajajo.

Se dogajajo, res je. Ampak zaenkrat sem še vedno s pisnim dopisom uspel in pri uveljavljanju stvarne napake kot drugje. Nobenega prerekanja in motoviljenja okoli uslužbenk, ker so navadno študentke, ki same ne vedo kaj delajo.

Zgodovina sprememb…

Saj bom, vendar prvo moram nevesti da mislim resno s prijavo Tržnemu Inšpektoratu RS. Potem pa dalje.

Phantomeye ::

PrihajaNodi je izjavil:

Saj bom, vendar prvo moram nevesti da mislim resno s prijavo Tržnemu Inšpektoratu RS. Potem pa dalje.

Ne, ni ti treba ničesar navesti. Najprej lepo rečeš. Razen, če hočeš ego trip. Potem pa grozi 'študentkam' s prijavami, ja.

MIHAc27 ::

Če si kaj odjavljal, potem itak nimajo kaj zračunat.

Če pa nisi odjavljal.. ne vem zakaj si toliko časa čakal. Nam tudi en dan ni bilo časopisa (zjutraj sem ga videl pred vrati, a ga nisem dal v hišo ker se mi je mudilo) no tega časopisa tisti dan noben ni več videl.

Naslednji dan se zgodba ponovi, pokličem na Delo in čez pol ure dobimo drug izvod. Nato 3. dan zopet ni časopisa. Kličem na Delo in se zmenimo, da nam ga dajo v nabiralnik, saj je časopis začel nekdo krasti.

Od takrat ni zmanjkal nikoli več.

Oberyn ::

PrihajaNodi je izjavil:

Črna vdova rečejo Delovi stolpnici za Bežigradom.

Žal, ne zaupam podjetju, če zadeva ni pisno obrazložena. Še enkrat prvega v mesecu je časopis še prišel potem ne, ker je bila drugega narejean odjava. 6 pa smo dobili položnico za celoten mesec.

Oberyn je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Črna vdova rečejo Delovi stolpnici za Bežigradom.

Hvala. Okapi ne, ne bom gladovno stavkal pred črno vdovo!

Zgodovina sprememb…

Ah daj no..Greš tja in jih prosiš, da te odjavijo iz sistema in prosi za kakršno koli dokazilo.

Ne vem zakaj iz muhe slona delaš, to je res brezveze..Nikoli in nikjer niso delali problemov preko telefonske odjave od naročnine kakih revij. To se mi ne zdi smiselno, ker njim se gre za to, da dobivajo stranke in ne da jih izgubljajo..Seveda pa se lahko dogajajo napake...

Če pa bi še kdaj dobil kakšen časopis na dom, katerega nisi prebral, ga nemudoma neseš nazaj in jim lepo poveš, da bi rad z njimi dokončno prekinil vse stike in da nočeš, da prihaja do kakršnih koli napak.

GGGGG ::

Jaz bi jih probal prijaviti kar takoj na tole: http://www.echr.coe.int

Princip je princip. Naj si zapomnijo s kom imajo opravka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mali Lošinj - Kamp Čikat

Oddelek: Loža
209519 (621) zcetrt
»

Kakšen pajek je tole?

Oddelek: Loža
4515565 (12938) neon21
»