Forum » Zvok in slika » Menjava kamere na telefonu
Menjava kamere na telefonu
puffs ::
Hej,
moj telefon bi potreboval novo kamero ker je leča že tako spraskana da se pozna na slikah. Očitno se ne da zamenjati samo stekelca - ali se motim? - ampak je treba zamenjat celo kamero. Kamero bom kupila na internetu, potrebujem pa še nekoga ki bi to znal narediti. Čakam na odgovor servisov ampak ti verjetno ne bodo imeli takih cen da bi se mi splačalo to delat na 3 leta starem telefonu. Če je kdo tule stručko ki bi to naredil za neko normalno ceno naj mi piše. Telefon je Sony Xperia Arc S. Lp!
moj telefon bi potreboval novo kamero ker je leča že tako spraskana da se pozna na slikah. Očitno se ne da zamenjati samo stekelca - ali se motim? - ampak je treba zamenjat celo kamero. Kamero bom kupila na internetu, potrebujem pa še nekoga ki bi to znal narediti. Čakam na odgovor servisov ampak ti verjetno ne bodo imeli takih cen da bi se mi splačalo to delat na 3 leta starem telefonu. Če je kdo tule stručko ki bi to naredil za neko normalno ceno naj mi piše. Telefon je Sony Xperia Arc S. Lp!
korenje3 ::
a ni ceneje kupiti nov telefon?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Dr_M ::
Ce dobis nov telefon za 5-6e, bi ga jaz tudi prosim hvala.
Ocitno se da zamenjat samo leco na temu telefonu.
http://www.ebay.com/itm/400743523480?re...
Ocitno se da zamenjat samo leco na temu telefonu.
http://www.ebay.com/itm/400743523480?re...
puffs ::
Hm to zgleda obetajoče, tule je še kup orodja tako da bi res znala bit leča oz to steklo ki je spraskano. Bom pisala in vprašala, hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se sploh splača kupiti premium telefone? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21399 (15313) | KAVINSKY |
» | Project Ara ali modularni pametni telefon gre na test v Portoriko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 29762 (21691) | kpkp |
» | Pomoč, tovarniška napaka na z3 compact?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3776 (2814) | worteleven |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18208 (16605) | denabiker |
» | Samsung Galaxy S2 in težave s fotografijamiOddelek: Mobilne tehnologije | 715 (604) | fujtajksel |