Forum » Strojna oprema » HP COMPAQ 8710p grafična
HP COMPAQ 8710p grafična
zlatko83 ::
Na tem nb so se najprej pojavile črte na ekranu, tudi ob priklopu zunanjega ekrana, nato črn ekran. Diagnoza: grafična kartica. Spečem jo v pečici, pa nič.
Iz Nemčije nabavim novo-"tovarniško obnovljeno", z računom in garancijo. Vgradim v nb, enak rezultat. Črn ekran, nb se sploh ne zažene, ne vidim niti biosa,.......tema. Enako na zunanjem monitorju. Za vsak slučaj preverim še disk na zunanji enoti in drugem pc, dela. Ekran po moje ne bi smel biti problem.
So mi poslali nedelujočo grafično kartico? kako bi to testiral?
Ali je mogoče problem kje drugje? Kje začeti in kako???
Iz Nemčije nabavim novo-"tovarniško obnovljeno", z računom in garancijo. Vgradim v nb, enak rezultat. Črn ekran, nb se sploh ne zažene, ne vidim niti biosa,.......tema. Enako na zunanjem monitorju. Za vsak slučaj preverim še disk na zunanji enoti in drugem pc, dela. Ekran po moje ne bi smel biti problem.
So mi poslali nedelujočo grafično kartico? kako bi to testiral?
Ali je mogoče problem kje drugje? Kje začeti in kako???
Nwanko ::
Speči matično,danes speko matično Acer 5520g. Laptop ponovno deluje normalno prej se pa niti zagnal ni.
zlatko83 ::
Crknila matična. Kljub peki nobenega rezultata. Odločitev je padla, nov stroj je že doma, stari pa gre za dele na bolho. Drugo je vse ok, LCD monitir 17", disk, grafična z računom in garancijo, DVD, wireless,.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika 17"Oddelek: Pomoč in nasveti | 705 (435) | mrTwelveTrees |
» | Črn zaslon - prenosnikOddelek: Zvok in slika | 2597 (2151) | solatko |
» | PC+USB Android=VIRUSOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1454) | helo |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (1879) | solatko |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8525 (5910) | denci |