Forum » Pomoč in nasveti » linux in windows mreža
linux in windows mreža
samek ::
Pozdravljeni,
Imam ADSL in dva računalnika. Na prvem so windowsi in ADSL na drugem je pa Linux Slackware 9.0. Zdaj bi pa rad povezal te dva računalnika, da bi obadva imela internet povezavo... in sem si predstavljal nekako takole: v prvega(kjer je adsl) dam še eno mrežno kartico, tako da ima dve, in še u drugega eno.. Zanima pa me, ker mreže še nikoli nisem postavljal, kaj moram naštimati v windowsih in v linuxsu, da bosta obadva imel povazavo v internet.
Imam ADSL in dva računalnika. Na prvem so windowsi in ADSL na drugem je pa Linux Slackware 9.0. Zdaj bi pa rad povezal te dva računalnika, da bi obadva imela internet povezavo... in sem si predstavljal nekako takole: v prvega(kjer je adsl) dam še eno mrežno kartico, tako da ima dve, in še u drugega eno.. Zanima pa me, ker mreže še nikoli nisem postavljal, kaj moram naštimati v windowsih in v linuxsu, da bosta obadva imel povazavo v internet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2549 (2081) | konspirator |
» | Maxtor ali WD?Oddelek: Kaj kupiti | 1151 (858) | dr.J |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4539 (4089) | BBB |
» | program za spremembo IP brez disconectanja.Oddelek: Programska oprema | 1467 (1297) | Ziga Dolhar |
» | ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2494 (1965) | klemen338 |