» »

Brezžičen prenos slike in zvoka - super!!!

Brezžičen prenos slike in zvoka - super!!!

Mati ::

Pravkar sem si iz HTE-ja privekel to stvar domov in stestiral! Povem vam, da sem še zdaj navdušen!
Skratka tako je. Kolega je kupil to zadevo, niti ne vem kako se temu reče, v Big-Bangu in dal 18 kSit, in ima povezan PC s TV-jem na nekje 6metrih in ena stena je vmes! Ko sva tako testirala sva opazila, da se mu pojavljalo bele črte vmes (povprek slike)! Da se ne menimo, ko sva priklopila VCD v spalnici, skorajda da ni slike, je pa oddaljena nekje 10 m in dve steni vmes!
Ker jaz tega v Big Bangu več nisem dobil, sem šel v HTE in kupil podobno stvarza 28kSit. Sedaj sva s frendom zadevo priklopila najprej na PC in nekje 10m oddaljen TV, vmes je 1 stena, in dela super, brez vsakih motenj!
Nato sva priklopila PC in TV od babice, ki živi v sosednji hiši in še vedno dela brez motenj! Na koncu pa sva povezala PC in frendov TV, ki živi v sosednji ulici, kakšnih40-50 metrov stran in ne boste verjeli, stvar še kar dela in to brez motenj! Seveda je sedaj frend malo razočaran, ker njegovo sr..je ni vredno pol kur.a.
A mislite, da bi lahko nesel zadevo nazaj v Big Bang in stvar reklamiral, saj piše na navodilih, da bi naj neslo 100metrov?

Pa še nekaj. V čem je fora, da Ta stvar od HTE-ja toliko bolje dela, če pa oba delata na 2,4GHz???

Plz za odgovore.

Zavo ::

Nadvse pomembna je moč oddajnika, zaradi katerega prihaja tudi do takšnih razlik v ceni!

rfmw ::

jaz bi pa rekel, da se bolj kot moc oddajnika vpliva na zvezo dobitek anten, potem seveda oddajna moc in obcutljivost sprejemnika, jasno v enacbi nastopa tudi razdalja in valovna dolzina...

dej navedi malo podatkov, ki jih imas na skatli/user manualu te zadeve iz HTE, plz?

tnx,
rfmw
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Matek ::

V sedmih dneh od nekupa lahko dobiš denar nazaj brez vprašanj, če imaš račun, ako sem pravilno informiran. Tako da naj pohiti.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

bosstjann ::

osmih

Matek ::

OK, even better. Pokliči kolega in tecita v Big Bang.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

bosstjann ::

15 če je kuplen preko pošte, interneta, kataloga, ...

Switch ::

Mati: ali lahko poveš firmo in specifikacije teh oddajnikov? Zanimam se za tisto, ki jo imajo pri Kotarju. Ali ima kdo podobno (rabim tak oddajnik, da mi bo nesel vsaj 40m skozi 4 stene (in nekaj omar:D ). Hvala za odgovore!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless - še en nateg?

Oddelek: Strojna oprema
193070 (2170) Tear_DR0P
»

S-VIDEO kabel

Oddelek: Kaj kupiti
151682 (1389) Pithlit
»