» »

Problem z grafično (ugašanje zaslona)

Problem z grafično (ugašanje zaslona)

trnovecjju ::

Pozdravljeni vsi skupaj!

Sem nov na tem forumu in bi potreboval vašo pomoč.

Pred časom mi je crknila grafična kartica, zato sem jo včeraj nadomestil z rabljeno (gtx560). Nekaj časa (3-4 ure) je delovalo brez problema nato pa se je pričelo dogajati, da se kar izklopi ekran. Po ponovnem zagonu se pokaže slika, do dela kjer se pokaže modro ozadje od windowsa nato pa se spet izklopi ekran, čeprav se sliši, da so se windowsi naložili. Sem že vzel ven grafično in jo dal nazaj noter pa je cca. 20 min dobro potem pa iste težave.

Prosim za pomoč v čem bi lahko bil problem (driverji, strojna oprema itd...)

Hvala!

Leprechaun ::

Sem imel podobno težavo z 660 TI. Mi pa težave ni uspelo rešiti, sem pa jo omilil, z odvitjem grafične kartice- nekatere so tovarniško navite (ker me je spravljala ob živce redko, pri tebi pa gre za večji problem).

Katero grafično si uporabljal pred tem?
Na tvojem mestu bi za začetek odstranil vse stare grafične gonilnike, potem bi grafično odvil. V kolikor zgoraj opisano ne bi pomagalo bi na sveže posnel celoten opera. sistem. Če se bo zgodba ponavljala je velika verjetnost, da je grafična kartica okvarjena - lahko poizkusiš priklopiti preko drugega PCI-e, v kolikor ga plošča ima.

Zgodovina sprememb…

Leprechaun je izjavil:

Sem imel podobno težavo z 660 TI. Mi pa težave ni uspelo rešiti, sem pa jo omilil, z odvitjem grafične kartice- nekatere so tovarniško navite (ker me je spravljala ob živce redko, pri tebi pa gre za večji problem).

Katero grafično si uporabljal pred tem?
Na tvojem mestu bi za začetek odstranil vse stare grafične gonilnike, potem bi grafično odvil. V kolikor zgoraj opisano ne bi pomagalo bi na sveže posnel celoten opera. sistem. Če se bo zgodba ponavljala je velika verjetnost, da je grafična kartica okvarjena - lahko poizkusiš priklopiti preko drugega PCI-e, v kolikor ga plošča ima.

Pozdravljen!

Računalnik je na novo formatiran, tako, da starih gonilnikov ni. Prej sem imel 8800 GTS. Kako odviti grafično pa ne vem, naj pa niti ne bi bila nikoli navita (po besedah prejšnjega lastnika). Mislim, da drugega PCI-e ni na matični. Bom danes še enkrat formatiral pa bomo videli, čene pa bivšega lastnika pozovem, da se pomeniva, kaj mi je prodal.

Ali je lahko problem v kakšnem kablu?

Lp

s6c-gEL ::

Kateri napajalnik ?

s6c-gEL je izjavil:

Kateri napajalnik ?

Napajalnik je LC Power 660. Piše na njem, da je 600W.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z grafično kartico GTX780

Oddelek: Pomoč in nasveti
191960 (1699) smolkovicd
»

660 GTX TI (katero?)

Oddelek: Kaj kupiti
172289 (1813) glistovje