Forum » Loža » Kje kupiti nekakšno kotno stopinjsko navijačno koleno?
Kje kupiti nekakšno kotno stopinjsko navijačno koleno?
LedStorm+++ ::
Kje kupiti nekakšno kotno stopinjsko koleno z držalnim navijakom v Sloveniji?
Tako, kjer sem obkrožu z zeleno. Ker bi naredil sam stojalo za tablico.
Tako, kjer sem obkrožu z zeleno. Ker bi naredil sam stojalo za tablico.
Pingvin :-)
BorutO ::
Poskusi se pozanimat v kakšni glasbeni trgovini - stojala za mikrofone, s tem, da pol nekje še najdeš tak priključek za tablico. Ampak ne razumem .. zakaj bi imel tako stojalo? A ni boljše in lažje tablico namestiti nekam? Na neko stojalo, ki ga zagotovo kje doma lahko najdeš.
LedStorm+++ ::
Sem bil v Obiju danes, ni blo kaj ta pravega. Potem HMS ima tegale: http://www.hms.si/trgovina/index.php?ro... Bi bil taprav? A tisti vijak v sredini zadrži če previješ bolj močno, ali ne?
Jaz razmišljam za ob postelji, teleskopskega, ne pa za na mizo. Samo šele delam skice kako bi naredil.
Manjkajo mi le ta dotična kolena s tem zavijakom, da lahko zadrži premikanje cevi oz. za premikanje gor dol.
Aja kako se pa v resnici imenuje take vrste koleno iz zgornje slike?
Jaz razmišljam za ob postelji, teleskopskega, ne pa za na mizo. Samo šele delam skice kako bi naredil.
Manjkajo mi le ta dotična kolena s tem zavijakom, da lahko zadrži premikanje cevi oz. za premikanje gor dol.
Aja kako se pa v resnici imenuje take vrste koleno iz zgornje slike?
Pingvin :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LedStorm+++ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PVC cevi - kje dobitiOddelek: Loža | 4443 (3840) | BigWhale |
» | Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15793 (9768) | ...:TOMI:... |
» | Kje kupiti stojalo za 3 monitorje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3217 (2821) | b00mer |
» | Računalniška miza do nekje 1000 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28391 (25880) | root987 |
» | Amaterska, budget, filmarijaOddelek: Sedem umetnosti | 2704 (2339) | BigWhale |