Forum » Strojna oprema » Pos tiskalnik
Pos tiskalnik
voyocelje ::
Ha ha priklopil dal tudi namestitveni cd ampak mi kaže pri napravah in tiskalnikih poleg tega posa nek rumen trikotnik.
neo ::
Kaj te točno muči? Kaki je tiskalnik? Kaki je sistem? Iz katerega programa želiš tiskat? Katere gonilnike imaš? Malo več info bi lahko podal...
Neo's
Noče mi začeti tiskati
Tiskalnik je 58MM Thermal Printer,Generic bulk device
Tiskal bi iz pos programa Gempos
Tiskalnik je 58MM Thermal Printer,Generic bulk device
Tiskal bi iz pos programa Gempos
Duhec ::
S tako skopimi podatki boš dobival drobtinice v obliki odgovorov.
Mogoče nimaš nastavljene pravilne hitrosti (baud rate), če imaš seveda model s serijskim vmesnikom.
Mogoče nimaš nastavljene pravilne hitrosti (baud rate), če imaš seveda model s serijskim vmesnikom.
http://blackbird.si/
Ja še kar mi ne deluje če se kdo spozna kaj na tiskalnike bi prosil če mi lahko pomaga rešit to težavo.
Hvala
Hvala
...:TOMI:... ::
Kaj pa,,če se obrneš na tistega, ki ti je stvar prodal?
Lahko se pa obrneš na kak servis, ki imajo blagajne in podobne stvari. Tega je ko solate in vsi spodobni servisi delajo tudi na daljavo.
Lahko se pa obrneš na kak servis, ki imajo blagajne in podobne stvari. Tega je ko solate in vsi spodobni servisi delajo tudi na daljavo.
Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna/poceni davčna blagajna za androidOddelek: Programska oprema | 7346 (5727) | d4vid |
» | Brezplačni računovodski programOddelek: Programska oprema | 12700 (8431) | Mare2 |
» | Blagajniški predalOddelek: Programska oprema | 3265 (1893) | ender |
» | Kater program za blagajno? Priporočite!Oddelek: Programska oprema | 8722 (4926) | simonn84 |
» | POS tiskalniki in v DOS okoljuOddelek: Pomoč in nasveti | 2660 (2044) | Duhec |