Forum » Kaj kupiti » Kje dobit Xaser II 6000?!?
Kje dobit Xaser II 6000?!?
Backup22 ::
To ohišje iščem in iščem in ga ni nikjer za dobit
1.) Pišem v Mlacom - odpišejo, da se tega ne da naročiti, lahko pa naročjo X III serijo (predrago)... Zakaj starejše serije ne morejo naročit mi ni in nebo jasno, ker model 5000 lahko...
2.) Peluga v Grazu..na ceinku je ampak ima pri ceni napisano 0 €...jim pišem kaka je cena in zakaj je to tak..in odpišejo da tega ne morejo naročiti... Spet mi ni jasno zakaj..
Ve kdo maybe kje se da ziher dobit to ohsije? Pa ne rečt v Nemčiji/Italiji...
Hvala, B22
1.) Pišem v Mlacom - odpišejo, da se tega ne da naročiti, lahko pa naročjo X III serijo (predrago)... Zakaj starejše serije ne morejo naročit mi ni in nebo jasno, ker model 5000 lahko...
2.) Peluga v Grazu..na ceinku je ampak ima pri ceni napisano 0 €...jim pišem kaka je cena in zakaj je to tak..in odpišejo da tega ne morejo naročiti... Spet mi ni jasno zakaj..
Ve kdo maybe kje se da ziher dobit to ohsije? Pa ne rečt v Nemčiji/Italiji...
Hvala, B22
- spremenil: boštjan ()
Yaaao thx...sem gledal cenik pa newem kak sn lahko spregledal Pa se zgoraj an pejđu majo sliko... Damn se mi ze mesa od vsega Brisi post Bostjan
Da nebom nove teme odprial...
1.) Kdaj priblizno se bojo AMDjem cene znižale?
2.) Abit NF7-S ma SB z 5.1 dolby digital... Kaj se mi bolj splača? Creative Inspire 5300 (5.1) al za 3k dražje 6.1 pa pol pač en ne špila... (6.1 ma en večji zvočnik) Al maybe kaki drugi 5.1 zvocniki? (do 30k)
1.) Kdaj priblizno se bojo AMDjem cene znižale?
2.) Abit NF7-S ma SB z 5.1 dolby digital... Kaj se mi bolj splača? Creative Inspire 5300 (5.1) al za 3k dražje 6.1 pa pol pač en ne špila... (6.1 ma en večji zvočnik) Al maybe kaki drugi 5.1 zvocniki? (do 30k)
boštjan ::
zdaj pa vidim da bi moral res temo zbrisat al pa zaklenit.
Backup22 ustvari novo temo raje,saj zato je forum.
Backup22 ustvari novo temo raje,saj zato je forum.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Genius ali Logitech 5.1 zvočnike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7007 (5887) | boštjan |
» | 5.1 ali 6.1 ali 7.1Oddelek: Zvok in slika | 3175 (2863) | sash |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2367 (1664) | boštjan |
» | Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)Oddelek: Zvok in slika | 1484 (1353) | LordWorm |
» | nakup zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 1711 (1402) | LunKi |