Forum » Pomoč in nasveti » Menjava ekrana na prenosniku
Menjava ekrana na prenosniku
MAjster951 ::
Pozdravljeni,
imam prenosnik Asus x55c-sx030d in mi je pocil ekran. Sedaj pa me zanima, ce bi pasal ekran od hp g62 na ta prenosnik(velikost je ista-15.6")
imam prenosnik Asus x55c-sx030d in mi je pocil ekran. Sedaj pa me zanima, ce bi pasal ekran od hp g62 na ta prenosnik(velikost je ista-15.6")
hojnikb ::
zelo verjetno ne. Te firme ponavadi koristijo različne konektorje (čeprav je signal isti), tak da bo težka.
Vedno pa lahko probaš, če imaš to možnost :)
Vedno pa lahko probaš, če imaš to možnost :)
#brezpodpisa
MAjster951 ::
Zenkrat ne bi nekaj probaval, upam da dobim kaksen bolj konkreten in zanesljiv odgovor.
Hvala vseeno :)
Hvala vseeno :)
solatko ::
MAjster951 - Na display-u je s/n in tip na podlagi katerih dobiš modele na trgu, ki so enaki po performansah in priklopih.
Samo to je važno, po navadi so pri ponudbi navedeni tudi tipi prenosnikov, za katere je ta display primeren.
Torej moraš pokrov prenosnika razstavit in na zadnji strani ekrana prepisat tip in s/n.
Samo to je važno, po navadi so pri ponudbi navedeni tudi tipi prenosnikov, za katere je ta display primeren.
Torej moraš pokrov prenosnika razstavit in na zadnji strani ekrana prepisat tip in s/n.
Delo krepa človeka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utripanje monitorja na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1635 (1406) | Ahim |
» | Zaslon za prenosnik za Lenovo - nasvet za Spletni nakupOddelek: Kaj kupiti | 1794 (1351) | Manager |
» | Prenosnik HP 6735sOddelek: Strojna oprema | 989 (891) | Rippy |
» | Prenosnik za študij?Oddelek: Kaj kupiti | 3750 (2554) | drejc |
» | prestigio visconte 120 - 12" prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2353 (1747) | OwcA |