Forum » Strojna oprema » Ventilator v prenosniku
Ventilator v prenosniku
comp007 ::
Ne najnovejši prenosnik Toshiba se je pričel pregrevat in opazil sem, da se ventilator ne vrti. Razstavil sem prenosnik, razpihal, namazal termalno pasto, brez uspeha.
Ventilator je 3 žilni, 5V; priključil sem ga na 9V baterijo in se je vrtel, na priklopu na matični plošči multimeter pokaže okrog 3V.
Zanima me, ali bo potreben nakup ventilatorja (mogoče problem tahometra?) ali je problem na matični?
Ventilator je 3 žilni, 5V; priključil sem ga na 9V baterijo in se je vrtel, na priklopu na matični plošči multimeter pokaže okrog 3V.
Zanima me, ali bo potreben nakup ventilatorja (mogoče problem tahometra?) ali je problem na matični?
MIHAc27 ::
Nekateri prenosniki poženejo ventilator šele, ko se prenosnik segreje. Ampak 3V se tudi meni zdi malo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ProBook 4710s problem!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3460 (2429) | matobeli |
» | Menjava ventilatorja v napajalnikuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7129 (3852) | radmannsdorf |
» | Hp pavilion g6 ventilator problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (867) | betmen113 |
» | PC ugasnil med pregledovanjem BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1933 (1707) | solatko |
» | Dell Studio 1735 problem / fuč procesor ali ram?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (896) | #000000 |