Forum » Pomoč in nasveti » Win7 tipkovnica in miška
Win7 tipkovnica in miška
eboycina ::
Na Win7 Home premium se mi ni zaganjal explorer.exe
Rač se je normalno zagnal. windows naložil na to pa black screen. V task manager sem pogledal in in bilo explorer.exe, niti se ga ni dalo zagnati. Nato sem čez noč pustil pc, zjutraj ga zaženem in na windwos login screen ne deluje niti tipkovnica niti miška.
Pred tem deluje, v bios itd ali če dam kaki bootable op. sistem. Poskusil sem že z raznimi bootable antivirusi očistiti itd ampak nič
Kakšen nasvet?
Rač se je normalno zagnal. windows naložil na to pa black screen. V task manager sem pogledal in in bilo explorer.exe, niti se ga ni dalo zagnati. Nato sem čez noč pustil pc, zjutraj ga zaženem in na windwos login screen ne deluje niti tipkovnica niti miška.
Pred tem deluje, v bios itd ali če dam kaki bootable op. sistem. Poskusil sem že z raznimi bootable antivirusi očistiti itd ampak nič
Kakšen nasvet?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet Explorer auto run on startupOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (768) | amigo_no1 |
» | Številni problemi s prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 857 (746) | c00L3r |
» | Programi v ozadjuOddelek: Programska oprema | 1273 (1192) | mali tapravi |
» | nLite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6555 (6511) | OmegaBlue |
» | Sprememba Napisa Start GumbaOddelek: Operacijski sistemi | 1956 (1235) | RuN |