Forum » Pomoč in nasveti » Prehod računalnika v spanje
Prehod računalnika v spanje
medosg ::
Pozdravljeni!
Pojavila se mi je ena težava na stacionarnem računalniku hp/ windows 7.
Do sedaj je računalnik po določenem času samostojno prešel v spanje. Enako tudi monitor.
Sedaj pa kar naenkrat, to ni več tako.
Pregledal sem nastavitve pod: nadzorna plošča/ strojna oprema in zvok/ možnosti porabe energije/ uredi nastavitve načrta kjer sem spremenil čas kdaj naj se izklopi zaslon in računalnik preide v spanje. Nastavitev gumbov za napajanje in spanje je nastavljena na spanje.
Ob vsem tem računalnik še vedo ne preide v stanje spanja in ob prtisku na gumb za spanje, v le-to preide samo monitor.
Kje ga "biksam".
Hvala in lep dan, seba
Pojavila se mi je ena težava na stacionarnem računalniku hp/ windows 7.
Do sedaj je računalnik po določenem času samostojno prešel v spanje. Enako tudi monitor.
Sedaj pa kar naenkrat, to ni več tako.
Pregledal sem nastavitve pod: nadzorna plošča/ strojna oprema in zvok/ možnosti porabe energije/ uredi nastavitve načrta kjer sem spremenil čas kdaj naj se izklopi zaslon in računalnik preide v spanje. Nastavitev gumbov za napajanje in spanje je nastavljena na spanje.
Ob vsem tem računalnik še vedo ne preide v stanje spanja in ob prtisku na gumb za spanje, v le-to preide samo monitor.
Kje ga "biksam".
Hvala in lep dan, seba
- polepsal: Mavrik ()
solatko ::
Poglej kateri procesi ti tečejo, dokler je računalnik v delovanju, ne gre v spanje. Nek proces ne pusti izvesti tega dejanja, računalnik se obnaša, kot da ga uporabljaš.
Delo krepa človeka
medosg ::
...hvala obema.
Sem v dodatnih nastavitvah porabe energije, malce prilagodil čas za spanje (trdi disk, monitor ipd.)
Zadeva spet deluje normalno.
lep dan, Seba
Sem v dodatnih nastavitvah porabe energije, malce prilagodil čas za spanje (trdi disk, monitor ipd.)
Zadeva spet deluje normalno.
lep dan, Seba
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD in HDD diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1118) | rogerg |
» | Nujno! Win 10 težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1057 (681) | mkmorfius |
» | na pomoč računalnik se sam ugaša in prižigaOddelek: Pomoč in nasveti | 3007 (2835) | noraguta |
» | pregrevanje laptopa-software?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (928) | technolog |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10891 (9482) | inbox |