Forum » Operacijski sistemi » Startanje 64-bitne aplikacije iz 32-bitne na Win7
Startanje 64-bitne aplikacije iz 32-bitne na Win7
CyberPunk ::
Je ali ni zdaj možno na 64-bitnih Windows 7 startati 64-bitno aplikacijo iz 32-bitne? Pred časom vem, da iz Total Commanderja (ko je bil še samo 32-biten) to ni šlo (ker je mdr. tudi c:\windows\system32 kazal 32-bitnim aplikacijam drugo lokacijo).
Konkretno sem hotel v Console2 nastaviti, da bi v zavihkih odprl PowerShell in CMD, ampak odpira 32-bitni verziji, če pa sem vnesel eksplicitno path do 64-bitnih verzij, se je vse skupaj sesulo.
Konkretno sem hotel v Console2 nastaviti, da bi v zavihkih odprl PowerShell in CMD, ampak odpira 32-bitni verziji, če pa sem vnesel eksplicitno path do 64-bitnih verzij, se je vse skupaj sesulo.
AndrejO ::
Seveda je možno. Operacijski sistem te pri tem ne omejuje.
Drugo vprašanje je kaj so v aplikacijo, ki ti dela težave, napackali njeni avtorji.
Drugo vprašanje je kaj so v aplikacijo, ki ti dela težave, napackali njeni avtorji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome za Windows postal 64-bitni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 37233 (31194) | Tr0n |
» | 64 bitni sistemOddelek: Operacijski sistemi | 6516 (5949) | MrStein |
» | Pogoji za Sedmico 64-bitniOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5417 (2875) | darkolord |
» | 32, 64 in 86 bitna različicaOddelek: Operacijski sistemi | 8585 (7725) | OmegaM |
» | 64 bitni procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 2366 (1924) | Brane2 |