» »

Črn ekran ProBook 4720s

Črn ekran ProBook 4720s

trulex ::

Laptopa sem imel priključenega na monitor preko VGA, nakar se mi je izpraznila baterija in laptop ugasnil. Ko sem ga prižgal nazaj, je bila slika le še na monitorju, ekran laptopa pa črn in ugasnjen. Ko pridem v Windows me pozdravi BSOD (razen v safe mode), v Linuxu pa v nastavitvah sploh ne zazna zaslona laptopa. A se je hardware uničil al je kaj drugega narobe?
 Display settings

Display settings

BSOD

BSOD

mzakelj ::

grafika, pogost pojav teh prenosnikov, daj na reball pa bo, druga pa je disk priklopi na drug komp in spusti skozi scandisk. Velikokrat popravi napako bluskrina

MIHAc27 ::

Napako povzroča grafika... ker gonilnika ne naloži zato v safe modu dela.

Mogoče preden poskušaš z reball še poskušaj ponovno namestit gonilnike. Najprej z najnovejšimi, če ne pomaga probaj še z 1 ali 2 verziji nazaj.

Če še vedno ne bo dobro... lahko edino reball pomaga.

Pomoje da je nekaj z grafično narobe, ker sem sedaj poskusil predvajati HD film in ima ogromne težave. Koliko stane reball (če razumem je to ponovno lotanje)?

mzakelj ::

okrog 100€ odvisno kdo dela. Je kar nekaj podjetji katere se z tem ukvarjajo.

SimplTech ::

Nekaj občutka za cene takih posegov lahko dobiš tukaj: link

Niso prehude cene, ampak če ne reši problema sem stran vrgel denar.

Nwanko ::

Daj v pečico pečt za 10min,če nimaš več garancije nimaš kaj zgubit,sem že rešil par grafičnih,celo matično z onboard grafiko od prenosnika in deluje spet normalno :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nwanko ()

hojnikb ::

Ta pečica fix nebo za dolgo :)
#brezpodpisa

Nwanko ::

Boljše to kot pa 100E za plačat,če se ponovi pa daš spet v pečico. Imam v sek. pcju GTS250 ki je bila 2x pečena in dela normalno dalje. Prvič okrog leto,sedaj pa že kr leto in pol.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teleobjektiv

Oddelek: Zvok in slika
365344 (611) Okapi
»

pregrevanje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
312677 (1672) stewo
»