Forum » Zvok in slika » Video in fps
Video in fps
z3ro ::
Zanima me, zakaj se mi zdi da se video z 50 fps predvaja hitreje. Da bo bolj jasno, velikokrat snamem kakšno dirko MogoGP (stream iz BTsport, ki zgleda oddaja z 50 fps) in ko predvajam se mi zdi da se video predvaja opazno prehitro (kot da bi bila hitrost recimo 1.10). Je to zaradi višjih fps, je to normalno, se da popravit?
hojnikb ::
verjetno se ti samo zdi hitreje, ker je bolj smooth video. Primerjaj trajanje originala in tvojega pa boš vidu
#brezpodpisa
HighBane: snamem, ne snemam..iz kakšne torrent strani. Predvajam z VLC.
hojnikb: bom probal, hvala.
hojnikb: bom probal, hvala.
Pardon za dvojni post.
hojnikb: si imel prav, samo zdi se mi. Sem predvajal oboje vzporedno in je časovno enako, ampak na oko mi res deluje hitreje :)
hojnikb: si imel prav, samo zdi se mi. Sem predvajal oboje vzporedno in je časovno enako, ampak na oko mi res deluje hitreje :)
cudak9 ::
živjo, sem nov na forumu in imam sledeče vprašanje, pred kratkim sem naložil windows 7 ultimate 64-bit in imam problem pri kvaliteti videa na youtubu in na vseh media playerih (vlc, wmp, Bsplayr...) in me zanima če mi lahko kdo pomaga. hvala
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD Posnetki štekajo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9580 (3506) | showsover |
» | Predvajanje datotek .mkvOddelek: Programska oprema | 4289 (3569) | Zvezdica27 |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3417 (2320) | teoo |
» | 25fps ->50fpsOddelek: Zvok in slika | 1520 (1171) | pivmik |
» | meglena slika DVOddelek: Zvok in slika | 1533 (1419) | Business |