Forum » Na cesti » Avtoradio v sobi-pomoč pri priklopu
Avtoradio v sobi-pomoč pri priklopu
menjalnik ::
Pri pospravljanju garaže sem našel star Jvc KD-g311 avtoradio in dva zvočnika in odločil sem se, da se bom igral
Na voljo imam en star napajalnik 350W ali adapter 13V/0.75A za napajalnik vem, da mu bo uspelo poganjat tole pri adapterju se pa najbrž zatakne
Rabim pomoč pri priklopu 12V, vse skupaj izgleda takole:
Zamislil sem si tole, je prav?
Na voljo imam en star napajalnik 350W ali adapter 13V/0.75A za napajalnik vem, da mu bo uspelo poganjat tole pri adapterju se pa najbrž zatakne
Rabim pomoč pri priklopu 12V, vse skupaj izgleda takole:
Zamislil sem si tole, je prav?
- zavaroval slike: Mavrik ()
...:TOMI:... ::
Ni prav, bolj desno moraš iti pri minusu (--), ravno tako pri plusu (+). Ne znaš brati sheme.
Pri radiu je stalni plus in plus, ki je vezan na kjučavnico. To se vidi tudi iz tvoje sheme in tukaj:
Connectors for car audio @ Wikipedia
Povezati moraš oba plusa.
Pri radiu je stalni plus in plus, ki je vezan na kjučavnico. To se vidi tudi iz tvoje sheme in tukaj:
Connectors for car audio @ Wikipedia
Povezati moraš oba plusa.
Tomi
menjalnik ::
Radio dela kot da ni kontakta zvezal sem kot je napisal @Klemzz in po moji zadnji slikci in se prižge display nato pa se izklopi pa uro lahk pogledam nato se izklopi, kot da ni kontaktahelp?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13681 (2329) | cerial |
» | Priključitev avtoradiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5217 (4946) | dottor |
» | Kam naj zvežem/vklopim to žico, da bo žarnica svetila?Oddelek: Loža | 3741 (3193) | matobeli |
» | Spektralni analizator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8087 (6436) | gumby |
» | Vezava avtoradia: vklop ob prižigu luči?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4495 (4234) | bastadu |