Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne zazna tipkovnice
Računalnik ne zazna tipkovnice
RatedR ::
Lep pozdrav,
danes sem povsem normalno prižgal racunalnik in ko sem hotel vpisat geslo za uporabniški račun, nisem mogel nič napisat.
Računalnik sem ponovno zagnal in šel v BIOS, takrat sem videl da tipkovnica deluje normalno.
Nato sem se s pomočjo zaslonske tipkovnice vpisal v moj uporabniški račun, pogledal pod naprave in videl da tipkovnice ne zazna, čeprav ta deluje ob zagonu.
Kakšne so možne rešitve?
Hvala
danes sem povsem normalno prižgal racunalnik in ko sem hotel vpisat geslo za uporabniški račun, nisem mogel nič napisat.
Računalnik sem ponovno zagnal in šel v BIOS, takrat sem videl da tipkovnica deluje normalno.
Nato sem se s pomočjo zaslonske tipkovnice vpisal v moj uporabniški račun, pogledal pod naprave in videl da tipkovnice ne zazna, čeprav ta deluje ob zagonu.
Kakšne so možne rešitve?
Hvala
- spremenilo: RatedR ()
Han ::
Če je USB tipkovnica, jo prestavi v drugo režo.
Če si zanjo namestil kakšne gonilnike, jih odstrani in potem ponovno namesti.
Če je PS2 tipkovnica, jo iztakni pri izklopljenem računalniku, poženi sistem, ugasni, priklopi tipkovnico. Če ne bo delovala, jo zamenjaj z drugo.
Če je računalnik že star, je lahko krivec tudi napajalnik ali osnovna plošča.
Če si zanjo namestil kakšne gonilnike, jih odstrani in potem ponovno namesti.
Če je PS2 tipkovnica, jo iztakni pri izklopljenem računalniku, poženi sistem, ugasni, priklopi tipkovnico. Če ne bo delovala, jo zamenjaj z drugo.
Če je računalnik že star, je lahko krivec tudi napajalnik ali osnovna plošča.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
RatedR ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvetljena tipkovnica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10735 (2057) | bajsibajsi |
⊘ | Ebay fintaOddelek: Omrežja in internet | 5995 (4173) | Tilen |
» | Ne morem v BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1349) | nitramcek |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1330) | BigWhale |
» | CMOS cheksum error Defaults loadedOddelek: Strojna oprema | 1613 (1406) | Duhec |