Forum » Loža » Airsoft v Ljubljani
Airsoft v Ljubljani
Heavy ::
Malo iščem po spletu in poleg starih znancev airsoft scene, ki prakticirajo milsim nisem zasledil skoraj nobenega društva, katero bi recimo igralo igre v slogu TDM in podobno. Mogoče kdo pozna kakšo takšno društvo?
BorutO ::
TDM se po navadi igra nepošteno, ker bi jih vsak rad "poklal" čimveč, pa čim dlje bil v igri. Jaz sem pred leti šel enkrat s kolegi po enem zraščenem gozdu ekipno, 4 proti 4. S tem, da smo vsi imeli plinske pištolice pa obvezno zaščitna očala gor. Par rund smo "odigrali" pošteno, pol pa se enemu več ni dalo, pa je gljufal, potem sta že bila dva itd, da smo na koncu domov odšli, ker ni bilo poštenosti in zanimivosti več. Tudi mene so zadeli parkrat, pa sem si mislil, pa qurc, saj tak noben ni videl, da me je zadel, grem dalje ... ampak sem vseeno raje odstopil.
Ampak kakšen princip je pa tdm? Da cel čas oni tebe streljajo, ti pa njih? Nič zanimivega tu.
Ampak kakšen princip je pa tdm? Da cel čas oni tebe streljajo, ti pa njih? Nič zanimivega tu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty : Black Ops (PS3) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Konzole | 19302 (13029) | Galileo98 |
» | F.E.A.R. COMBAT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 11754 (8160) | gansta |
» | NEST.2006 se približuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 8856 (6197) | driverx |
» | NationsCup VII - UT2k4Oddelek: Igre | 1213 (1145) | ERGY |
» | UT2004 Klan išče igralceOddelek: Igre | 1536 (1011) | [X] |