Forum » Šola » Zakljenjeni tv programi
Zakljenjeni tv programi
lukas99 ::
Mene zanima če ve kdo, kako se naredi da se ti na tv odklenejo vsi programi (tudi tisti, ki jih nimaš v programski shemi) ker bi rad recimo gledal hbo, kino, hd programe... brez da bi plačeval 60e/mesec. nedolgo nazaj se mi je to že zgodilo ampak čez nekaj dni je bilo spet normalno. Kaj moram narediti, da bo spet vse odklenjeno?
- zaklenil: Mavrik ()
lukas99 ::
hehe ja jaz mislim če pozna kdo kakšno "nelegalno". Če bi kupil boljši paket mi gre 6e za razširjeno shemo, 5e za HD, 12e za HBO... preveč vse skupaj
hojnikb ::
Težka bo. In tudi če je kej takega, bi bla omemba le tega v nasprotju z pravili foruma.
Lahko pa o stvari razmisliš malo "out of the box"
Lahko pa o stvari razmisliš malo "out of the box"
#brezpodpisa
St235 ::
Pokličeš na svoje ponudnika in predlagaš naj ti odklenejo kanale v zameno za burek in jogurt.
Kskršno koli drugačno šarjenje bo operater dokaj hitro opazil in ustrezno ukrepal.
Kskršno koli drugačno šarjenje bo operater dokaj hitro opazil in ustrezno ukrepal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ojačanje sosedovega signala (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8704 (7546) | mtosev |
» | Siol tv na pcOddelek: Pomoč in nasveti | 1579 (1289) | wini |
» | SIOL vs. TELEMACHOddelek: Omrežja in internet | 6438 (5718) | mk818764 |
» | nakup procesorja,grafične in plateOddelek: Kaj kupiti | 1508 (1251) | asdfghj |
» | Kera grafa za dvajst čukof? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7410 (5636) | ross|e20 |