» »

Samsung s3 - problem z ugasanjem...

Samsung s3 - problem z ugasanjem...

Scorpia ::

Imam omenjeni telefon in tudi dve bateriji + zunanji polnilec. Ena baterija je stara kot telefon, 18 mesecev, druga pa 13 mesecev. Zdaj par dni se dogaja, da mi telefon izklopi med delovanjem. Skusa se zagnati nazat in obstane pri logo samsung in se ugasne pa spet nazaj. Ce priklopim polnilec, pa se pri prikazu baterije zaganja in se ne polni. Ce ustavim drugo baterijo, telefon normalno deluje.
Torej sklepal sem, da je ena baterija zanic, ceprav jo zunanji polnilec normalno napolne.
Ampak... zdaj se je isto zgodilo, tudi z baterijo, ki naj bi bila dobra. In vstavim "zanic" baterijo, pa telefon normalno deluje.
Pa ko se je telefon zaganjal, ni sans da ga zbudis s tisto baterijo, ki je bila nazadnje not. Pa tudi ce sem 5-10 min imel vzun. Ce jo zamenjam z drugo, ceprav je ne napolnim, pa telefon spet ok dela. Sicer se mi je do zdaj sele 4x zgodilo, ampak vmes je delal cel dan bp. Baterije pa ne polnim vsak dan, ker naceloma ena zdrzi dan in pol. Pa tudi malenkost na obeh opazam, starost, da telefon mank drzi.
Preden nesem v servis, je kaksna ok aplikacija, ki zna dober preveriti baterijo, preden zacnem eno za drugo aplikacijo vlect. Sicer imam se v nacrtu z voltmetrom preveriti, sam bom moral se kaksnega porabnika gor priklopiti.
////

harmony ::

Ma ne vem če je tu problem z baterijo.

Bolj bi rekel OS Android. Tudi meni se moj s3 mini vsake tok časa ugasne.

Scorpia ::

Os je malo verjetno, da bi bil kriv, ker ko se mu zmesa, ne gre naprej od logo samsung... sumim, da prihaja do padca napetosti med obremenitvijo. Samo cudno, da bi obe baterije sle hkrati.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Garancija in baterija. Lahko uveljavljam?

Oddelek: Mobilne tehnologije
226654 (2301) St235
»

baterija se ne polni

Oddelek: Strojna oprema
3819690 (7126) specing
»

Samsung Galaxy S3 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

600141197 (62958) Mad_Lion
»

Polnjenje Android telefona

272928 (2434) an3333
»

Microsoft: baterije niso problem

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4813650 (11567) Bor H

Več podobnih tem