Forum » Izdelava spletišč » Standard, po katerem so narejena e-gradiva
Standard, po katerem so narejena e-gradiva
lebdim ::
Lepo pozdravljeni!
V diplomski nalogi pišem o uporabi e-gradiv pri pouku računalništva. Ali mogoče kdo ve, po katerem veljavnem standardu je narejena večina slovenskih e-gradiv? A mogoče poznate še katere druge standarde za e-gradiva? jst imam opisan SCORM 2004 ... ampak zagotovo mora bit še kater drug standard? mogoče ve kdo?
V diplomski nalogi pišem o uporabi e-gradiv pri pouku računalništva. Ali mogoče kdo ve, po katerem veljavnem standardu je narejena večina slovenskih e-gradiv? A mogoče poznate še katere druge standarde za e-gradiva? jst imam opisan SCORM 2004 ... ampak zagotovo mora bit še kater drug standard? mogoče ve kdo?
- spremenil: lebdim ()
sandmat ::
tukaj je opisanih precej standardov v prosojnicah: https://ucilnica.fri.uni-lj.si/course/v...
sicer pa obišči sio.si - tam lahko vidiš, katere standarde so uporabljali
sicer pa obišči sio.si - tam lahko vidiš, katere standarde so uporabljali
@sandmat,
glej, v diplomski nalogi imam za osnovni standard SCORM 2004. ampak, verjetno to ni edini standard, po katerem so lahko narejena e-gradiva. zanimajo me še ostala. kje pa na sio.si vidim, po katerem standardu je narejeno??
glej, v diplomski nalogi imam za osnovni standard SCORM 2004. ampak, verjetno to ni edini standard, po katerem so lahko narejena e-gradiva. zanimajo me še ostala. kje pa na sio.si vidim, po katerem standardu je narejeno??
jst sm najdu:
- SCORM 1.2
- Common Cartridge
- Tin Can
pozna kdo še katere? imam pa še eno vprašanje: kje v MANIFEST datoteki gradiva jaz vidim, po katerem standardu je narejeno določeno e-gradivo?
- SCORM 1.2
- Common Cartridge
- Tin Can
pozna kdo še katere? imam pa še eno vprašanje: kje v MANIFEST datoteki gradiva jaz vidim, po katerem standardu je narejeno določeno e-gradivo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eOET-1 (OSNOVE ELEKTROTEHNIKE 1 na internetu)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9470 (970) | karafeka |
» | Iščem podjetja, ki bi izdelovala e-gradiva za računalništvoOddelek: Šola | 4230 (3296) | Isotropic |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 52157 (31722) | gzibret |
» | Ministrstvo za šolstvo in šport želi prosto dostopne šolske učbenike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23763 (21493) | noraguta |