Forum » Pomoč in nasveti » 360 photo software
360 photo software
chiiiii ::
Pozdravljeni,
Ali kdo pozna kakšen kvaliteten (po možnosti brezplačni) software, ki zmore naredit 360 stopinsko sliko. Potreboval bi ga za slikanje artiklov (ne panorame). Torej rad bi uvozil npr. 72 slik artikla, software pa bi mi sliko združil. Nekaj sem poskušal z "megavisor.com", pa imajo očitno tam neke tehnične težave in posledično sem že obupal nad njimi.
Delam na MAC OSX 10.9.4, vendar bi se tudi z Windowsi znašel.
Hvala za odgovore!
LP
Marko
Ali kdo pozna kakšen kvaliteten (po možnosti brezplačni) software, ki zmore naredit 360 stopinsko sliko. Potreboval bi ga za slikanje artiklov (ne panorame). Torej rad bi uvozil npr. 72 slik artikla, software pa bi mi sliko združil. Nekaj sem poskušal z "megavisor.com", pa imajo očitno tam neke tehnične težave in posledično sem že obupal nad njimi.
Delam na MAC OSX 10.9.4, vendar bi se tudi z Windowsi znašel.
Hvala za odgovore!
LP
Marko
mikimisek ::
Na faksu (geodezija) smo uporabljali PhotoModeler za izdelavo 3d modelov iz fotografij. Sicer smo uporabljali za stavbe vendar gre z manjšimi stvarmi tudi. Je pa verjetno overkill za to kar ti potrebuješ saj verjetno ne boš odčitaval mer iz modela in dajal modela v koordinatni sistem. Je pa kar precej dela da narediš model. Ni avtomatska zadeva.
chiiiii ::
Na faksu (geodezija) smo uporabljali PhotoModeler za izdelavo 3d modelov iz fotografij. Sicer smo uporabljali za stavbe vendar gre z manjšimi stvarmi tudi. Je pa verjetno overkill za to kar ti potrebuješ saj verjetno ne boš odčitaval mer iz modela in dajal modela v koordinatni sistem. Je pa kar precej dela da narediš model. Ni avtomatska zadeva.
Res je, potebujem čimbolj enostaven program. Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je definirana zemljepisna širina/višina: na krogli ali elipsoidu (WGS)?Oddelek: Znanost in tehnologija | 2746 (1982) | LuiIII |
» | Program za 3D-model hišeOddelek: Programska oprema | 20531 (6988) | amigo_no1 |
» | Kako narediti 3D model žive osebeOddelek: Loža | 1898 (1655) | Thomas |
» | Skeniranje 3D objektovOddelek: Kaj kupiti | 4517 (4060) | dmk |
» | Standardna oblika zapisa 3D-grafikeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2998 (2998) | CCfly |