Forum » Omrežja in internet » Težave s povezavo
Težave s povezavo
Janez13 ::
Lep pozdrav!
Imam eno težavo...pred mesecem dni sem kupil nov HP prenosnik, doma sem ga vključil in preko wifija povezal s spletom..vse je funkcioniralo normalno, hitro in brez težav...teden nazaj pa se mi ni hotel več povezat, in ko sem odpravljal težave se je povezava vzpostavila in je normalno delalo 5-10 min..klical sem nato na telemach saj sem mislil da je težava v routerju, serviser je nato router zamenjal in povezava s spletom je nato delovala dobrih 15 min, potem pa spet isto, in z vsakim odpravljanjem težav se je čas povezave krajšal...računalnik sem nato nesel do kolega kjer se je na njegov wifi brez težav povezal in deloval brezhibno...medtem ko je kolegov prenosnik pri meni doma prav tako delal brezhibno kar se tiče povezave...
Skratka moj računalnik ne mara tega routerja ali modema ali obratno...ali je to možno???
Zanima me v čem je težava, ker če uveljavljam garancijo, in ga nesem na servis se bo tam po vsej verjetnosti brez težav povezal na wifi omrežje..in me bodo odslovili saj napake ne bo videti,ali ja?
Najlepša hvala za vsak odgovor oziroma pomoč...
Imam eno težavo...pred mesecem dni sem kupil nov HP prenosnik, doma sem ga vključil in preko wifija povezal s spletom..vse je funkcioniralo normalno, hitro in brez težav...teden nazaj pa se mi ni hotel več povezat, in ko sem odpravljal težave se je povezava vzpostavila in je normalno delalo 5-10 min..klical sem nato na telemach saj sem mislil da je težava v routerju, serviser je nato router zamenjal in povezava s spletom je nato delovala dobrih 15 min, potem pa spet isto, in z vsakim odpravljanjem težav se je čas povezave krajšal...računalnik sem nato nesel do kolega kjer se je na njegov wifi brez težav povezal in deloval brezhibno...medtem ko je kolegov prenosnik pri meni doma prav tako delal brezhibno kar se tiče povezave...
Skratka moj računalnik ne mara tega routerja ali modema ali obratno...ali je to možno???
Zanima me v čem je težava, ker če uveljavljam garancijo, in ga nesem na servis se bo tam po vsej verjetnosti brez težav povezal na wifi omrežje..in me bodo odslovili saj napake ne bo videti,ali ja?
Najlepša hvala za vsak odgovor oziroma pomoč...
IceBoX ::
Kaj se zgodi ko se ne poveže? Ti spodaj kaže, da si povezan da wifi? Ima takrat računalnik IP? Si poizkusil pingat tvoj router, google,... Imaš kakšno sliko? A na kablu ti takrat dela?
Kaj več informacij ne bi škodilo :)
Kaj več informacij ne bi škodilo :)
Huh...
Janez13 ::
Ko pri aplikaciji odpravljanje težav, le te odpravim se mi poveže vendar za ne več kot pet minut..spodaj se mi pokaze klicaj kjer je znak za omrežje, ko je povezan prek kabla je popolnoma isto, dela 5 minut, (ko odpravim težave), potem pa spet ne...Kar se IPja tiče ne vem, ker se ne spoznam toliko,pa tut pingat ne znam...=)..medtem ko ne dela mi tudi napise da je povezava omejena..Kaj pa naj slikam?vse kar mi napise oz pokaze ko odpravlam tezave?
Hvala se enkrat za cas in pomoc..=)
Hvala se enkrat za cas in pomoc..=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13524 (6263) | AC_DC |
» | Težave z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 776 (594) | Janez13 |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5340 (4021) | Mikec17 |
» | Težave, brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 902 (696) | JK007 |
» | Disconnect vsako minuto do dveh za 5-10sOddelek: Omrežja in internet | 3096 (2252) | mgermo |