Forum » Pomoč in nasveti » Bitcoin da ali ne
Bitcoin da ali ne
HotIce ::
Zanima me če se splača kupit miner 950 Gh/s za 900EUR in nato minat?
Kolikor sem izracunal bi se mi nakup vrnil v 3 mesecih seveda ce ne bo odstopanja od trenutne cene.
Kolikor sem izracunal bi se mi nakup vrnil v 3 mesecih seveda ce ne bo odstopanja od trenutne cene.
- spremenilo: HotIce ()
Buggy ::
Pozabi na miniranje, ta vlak je že zdavnaj odpeljal :)
Zakaj tocno ze? Res da je sedaj po poplavi altercoinov postala rudarska scena in nacin rudarjenja malo bolj drugacna kot je bila pred dobre pol leta, ko je vsak z AMD kartico skopiral config, naredil account na poolu in je ze drgnil hypane DOGE
Se vseeno se da izkoristiti opremo le casa in znanja, ki ga zelis posvecati temu rabis obcutno vec.
@OP: Za kater gadget se pa gre tole ce sem lahko firbcen?
...tole si si preracunal?
http://www.coinwarz.com/calculators/bit...
hojnikb ::
Se vseeno se da izkoristiti opremo le casa in znanja, ki ga zelis posvecati temu rabis obcutno vec.
Sej v tem je fora. Za enega začetnika, ki pričakuje zaslužke čez noč in da se mu bo investicija kamot povrnala pač to ni. Treba je še kej več časa vložit v to + delat morš to z denarjom, ki ga lahko pogrešiš.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzvočni vlak ali pravi "hyperloop"Oddelek: Znanost in tehnologija | 3724 (2520) | jype |
» | Bo EU suspendirala sporazum o izmenjavi podatkov z ZDA?Oddelek: Novice / Zasebnost | 12878 (10433) | AndrejO |
» | Bitcoin miner za začetnika?Oddelek: Strojna oprema | 2488 (2242) | hojnikb |
⊘ | bitcoinOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (989) | Lonsarg |
» | Kako najceneje iz Nizozemske in nazaj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9305 (8120) | _marko |