Forum » Na cesti » Nakup avta na leasing
Nakup avta na leasing
kevaliz ::
Pozdravljeni,
zanimam se za nakup avta na leasing z 0% pologa. gre se za novo kio pro_ceed. Zanima me, koliko bi me prisli zacetni stroski? Prvi obrok leasinga+obvezno kasko ki bi ga rad vzel na obroke. Se pravi ce pride 1 obrok leasinga okoli 250e+30e nekje za zavarovanje +registracija...So to vsi stroški ali sem kaj pozabil? Zanima me zato, da vem približno koliko denarja rabim ob nakupu. Vem da je lazje poklicati na avtohišo ampak trenutno ne morem ker sem v tujini na mail pa ne odgovarjajo.
Lep pozdrav
zanimam se za nakup avta na leasing z 0% pologa. gre se za novo kio pro_ceed. Zanima me, koliko bi me prisli zacetni stroski? Prvi obrok leasinga+obvezno kasko ki bi ga rad vzel na obroke. Se pravi ce pride 1 obrok leasinga okoli 250e+30e nekje za zavarovanje +registracija...So to vsi stroški ali sem kaj pozabil? Zanima me zato, da vem približno koliko denarja rabim ob nakupu. Vem da je lazje poklicati na avtohišo ampak trenutno ne morem ker sem v tujini na mail pa ne odgovarjajo.
Lep pozdrav
jakan123 ::
Koliko denarja rabiš ob nakupu je odvisno od tvojih dohodkov. Manj jih imaš, višji polog je. Zavarovanje bo prišlo verjetno tudi več kot 30€ na mesec, saj moraš šteti obvezno zavarovanje+kasko.
zlobcek ::
Sicer za začetne stroške res ne vem. Ti pa predlagam, da se nujno zmeni, da nimaš teh butastih pogojev za zavarovanje. Se namreč da. Lizing hiše trenutno slečejo gate za stranko, kar je tud prav, saj pustiš kar nekaj obresti pri njih.
bambam20 ::
Koliko denarja rabiš ob nakupu je odvisno od tvojih dohodkov. Manj jih imaš, višji polog je. Zavarovanje bo prišlo verjetno tudi več kot 30€ na mesec, saj moraš šteti obvezno zavarovanje+kasko.
Ti dajo komercialni popust v znesku 50% na osnovno in kasko zavarovanje. Mislim, da je kar zadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kredit/leasingOddelek: Loža | 14590 (12080) | Mavrik |
» | Zakaj se prodajajo malo rabljeni avtomobili ? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19692 (16709) | rejven |
» | Najugodnejši avto kreditOddelek: Na cesti | 12471 (10887) | fosil |
» | nakup avtomobila kredit leasing ipd..Oddelek: Na cesti | 23342 (22271) | Spajky |
» | 100.000€ za avto? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 73331 (58050) | RejZoR |