» »

toshiba satellite ne dela wi fi

toshiba satellite ne dela wi fi

heero ::

zakaj po novi namestitvi win 7 noce instalirat driver za wifi pise da ga ne najde kaj lahko naredim?
pa tudi rocno sem driverje pobral z interneta in mi ne zazna wifi
  • spremenil: heero ()

Silvo ::

Jah..najdi pravi gonilnik(proizvajalec wifi radia)in poglej,če je vse on.
Silvo

preizkuseno isti problem , je pa cudno ker sploh ni ikonice spodaj od signala

Še enkrat poglej,ker neke kristalne kugle nimamo:)
Silvo

3. sem isto je . da se enkrat napisem sistem je na novo (win7) vse drivere sem nalozil samo network conection ne morem ker ga ne najde niti rocno niti windows update ne najde se ga ne da nalozit internet prek kabla dela v kotu ni znakca od wifi signala

HyperGL ::

Morda poizkusi še z resetom biosa (SET BIOS DEFAULT)... meni je to na HP prenosnikih mnogokrat pomagalo, enostavno WIFI in BT nista bila več prisotna, po resetu pa vse po starem!

Kaj piše v device managerju?
Je kartica prisotna ali ne?
Silvo

preden sem nalozil driverje so bile 2 za internet z klicajem to prvo sem nalozil (realtek family network ) in od takrat kabel dela ostalo ke se eno z klicajem samo pise network device to se ne da nalozit

Če je prisotna,potem rabiš pravi gonilnik.
Ugotovi katera kartica je notri(Broadcom,Railink,Mediatek,Atheros..itd)
Najdi drug gonilnik ali pa napiši točen model prenosnika.
Silvo

satellite c670/670d
pentium procesor
6gb ram

se kaksne ideje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: heero ()

Še angleško:
"If you do not know which Wireless LAN Adapter model is installed in your Notebook, please refer to the "How to identify the built-in wireless lan card and the installed driver version with the Toshiba PC Diagnostic Tool" or "How to identify an unknown device (e.g. Wireless LAN module)?" document from our Wireless LAN Knowledge Base."

https://aps.toshiba-tro.de/wlan/?page=d...
Silvo

hvala za pomoc . zdej dela sem moral poiskati starejso verzijo driverjev nevem zakaj na najnovejsi ne dela

Qushaak ::

Poznam ta problem na sorodnem prenosniku. Najbrž je notr klinčevi Atheros in če se preko Windows Update-a posodobi gonilnik ne dela več nič.

da tako je atheros je.

s6c-gEL ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: s6c-gEL ()

ocet ::

da obudim temo...

imam prenosnik toshiba satellite a665-11t in sem z nekimi driveri uspel omogočit wi fi signal vendar imam sedaj problem da je ta signal kljub optični internetni povezavi (100mega) izreno slab.. speed test pokaže vedno manj kot 4m.. wire povezava pa pokaže okoli 80m.. kaj narediti.. je kdo ugotovil točno kateri gonilnik je pravilen za polno delovanje wifija?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
303931 (1381) ekran
»

Omrežna kartica nezdružljiva z Ubuntujem

Oddelek: Operacijski sistemi
151555 (1250) Zvezdica27
»

Problem z wireless ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
261946 (1593) AlphaOne
»

HP ProBook 4730 - WIFI gonilniki