» »

Počitnice v vodicah

Počitnice v vodicah

El Toro ::

Zanima me če je bil kdo letos ali lani v vodicah na dopustu?

Zanima me kako je kaj tam? Urejene plaže? Mesto je zvečer živo?

Lp

Sami ::

Sem bil lani, plaža je kar ok....urejeno, muska, pijačke...center pa je zvečer zelo živ, mi je bilo všeč.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

ooo super pol :D sam da je živo :D

martincek1 ::

Če je kero mesto zvečer živo, so to Vodice. Promenada je povsem zabita, par super klubov, mi je bilo še vsakič všeč.

kodsiti1 ::

Že pozimi so polni klubi... Takšna gužva, da boš v vrsti čakal za na plažo :P

eniLS ::

Letos še nisem bil v vodicah, drugače pa že 12 let zapored vsako leto vsaj 2x. :)
Tako, da že skoraj lahko rečem, da poznam vsaki kotiček tam. Družinski prijatelji imajo tam hišo in hodimo že od nekdaj tja.

Vodice so vsaj meni zelo lepo mesto, zadnja leta se vedno bolj in bolj razvijajo, dogajanja je ogromno, sploh zvečer, polne ulice, nekaj res odličnih klubov, vse se najde.

Plaža je tudi ok, v glavni sezoni je morda malce preveč gužve za moj okus, ampak ok..

Tako, da z dopustom v Vodicah zagotovo ne boš zgrešil. :)

Rahuk ::

Bla lani s punco v Vodicah in je blo odlično, če maš rad da se dogaja je super izbira, če maš rad mir in prazno plažo pa ti nebo všeč :)

Neroazzurr4 ::

Mrzla voda, plaže dokaj polne ..kar se tiče nočnega življenja je pa super :) folk tam sploh ne j*be al je ura polnoč al pa 6 zjutraj :)

Šimpanz ::

Evo ravno prišel iz dvotedenskega dopusta v Vodicah. Vse je že polno, plaža nabita, mesto živahno vsaj do 1 ponoči. Cene spodobne (nižje kot v Biogradu). Edino tuše in WC na plaži moraš plačat kar mi je krneki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Šimpanz ()

Vaši občutki me kar veselijo hehe... se že veselil dopusta tam :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na morje (mladi, za žur)?

Oddelek: Loža
347839 (5719) Vazelin
»

Hrvaška - cene piva (strani: 1 2 3 )

11218480 (14510) Goran's Blog
»

Dopust 2017 (strani: 1 2 )

8931172 (28493) maco-maco
»

Morje 2016 (strani: 1 2 )

548497 (5741) shotalick
»

Dobri avtokampi na Hrvaškem in v Sloveniji (strani: 1 2 )

5958261 (28496) shinko

Več podobnih tem