» »

Hrvaška - cene piva

Hrvaška - cene piva

1
2
3

louser ::

Ezoterik je izjavil:

firbec je izjavil:

jebat ga, Hrvati izkoristijo poletje, kolikor se da, ker potem preostanek leta svirajo qrcu.
Niso pa nič bolj oderuški, kot recimo v makaroniji, kjer je ta cenik slikan pred sezono v nič kaj mondenem mestu



je pa res, da na Hrvaškem takih cen v preteklosti nismo bili vajeni. Vsak se pa seveda sam odloči, ali bo šel v oštarijo ali bo pil na terasi pivo iz štacune, tu je žaljenje nekaterih popolnoma nevmesno, dejstvo je, da so cene Hrvati v zadnjih letih ohohoho dvignili in dokler imajo polno gostov, si to lahko privoščijo, tkao pač je.


Ta cenik zgleda mega pocen, sicer je pivo res dražje (kot povsod v italiji, pač pivo je kar drago), ampak vino je pa zelo poceni. Liter namiznega 10 eur, buteljke po 13. Cenejš kot pri nas stokrat. Fensi šampanjc, ki je pri nas 45 v trgovini je tukaj 65. V Italiji se ponavad velik bolj kot pivo splača pit vino.

Meni izgleda dražje. Vince je pr' nas 6-8 evrov, nabavna cena njega je 2evra.

GRT ::

solatjek je izjavil:

X2

Ne razumem, zakaj riniti v hrvatijo, potem se pa pritoževati da je daleč, da so zastoji, da so cestnine in trajekte podražli, da nas nočejo razumeti, ko se pogovarjamo, da nas zaničujejo, da je vse dražje kot pri nas.

Točno to. Vse se ve, prebere vnaprej, če so se ti kakorkoli zamerili pač greš drugič drugam in mirna bosna. Izbire dovolj.
Samo ne, še vedno se rine dol, potem pa jokanje po forumih in podobno.

GRT ::

shadeX je izjavil:

čeprav je skoraj 4€ za pivo zame v vsakem primeru preveč - če govorimo seveda o "navadnih" pivah tipa ožujsko, karlovaćko itd), problem je pri odnosu in tukaj jaz kar zaključim in grem svoj denar raje zapraviti drugam.

Pretiravate s temi 4€. Pivo je tam od 15-25 kun to lahko trdim za Poreč, ki slovi za enega najdražjih mest v Istri-konkretno plaža Brulo 1km gor-dol(jih je sigurno 10) je veliko točeno Ožujsko, Karlovačko tudi Laško se dobi za ta denar. To govorim za lokalčke ob plaži in ne za kakšne lokale v okviru hotelske ponudbe.
Kar se tiče odnosa, hitrosti postrežbe je pa tako kot pri nas in nič slabše. Mogoče je pri nas v kakšnem vaškem lokalu od lokalne kelnarce, ki jo poznaš in si vsak dan tam malo boljše, v večini primerih pa je pri nas (in v drugih državah) v turističnih krajih odnos in postrežba še slabša.

Miha 333 ::

shadeX je izjavil:

Ne razumem, zakaj riniti v hrvatijo, potem se pa pritoževati da je daleč, da so zastoji, da so cestnine in trajekte podražli, da nas nočejo razumeti, ko se pogovarjamo, da nas zaničujejo, da je vse dražje kot pri nas.


Vidiš, zato pa jaz ne počitnikujem pri hrvatih, ker načeloma vse zgoraj našteto drži kot pribito. Cene me sicer niti ne motijo toliko (pač normalno je, da je v turističnih destinacijah dražje kot drugje, čeprav je skoraj 4€ za pivo zame v vsakem primeru preveč - če govorimo seveda o "navadnih" pivah tipa ožujsko, karlovaćko itd), problem je pri odnosu in tukaj jaz kar zaključim in grem svoj denar raje zapraviti drugam.

No, ravno z odnosom pa jaz v 20 letih nisem imel niti ene slabe izkušnje. Se mi zdi, da se zadnja leta še bolj trudijo, ker so res vsi zelo prijazni in "skulirani". Tako da me resnično čudi, da ima toliko ljudi probleme s tem.

GRT ::

Pa probleme imajo sami s sabo. Kakšen si ti do njih takšni so oni do tebe.
Kot sem že enkrat napisal, mogoče so v večjih mestih in v Istri in osrednji Hrvaški nekateri mal bolj arogantni predvsem pod vplivom politike, medtem ko so nižje dol v Dalmaciji in po otokih zelo prijazni in ustrežljivi, kar težko rečemo za naše fovšeritne in vohrne primorce. Bolj vohrnega naroda kot so primorci še nisem srečal, potem pa govorijo, da so Gorenjci vohrni.
Pa pojma nimate.

shadeX ::

Kakšen si ti do njih takšni so oni do tebe.


Od zadnjih 7, dopustov na Hrvaškem je bil od tega pozitiven samo eden in sicer v hotelu v Novalji, kjer sem se dejansko počutil zaželjen. Osebje je bilo super prijazno skoz cel teden kar smo bili tam.

Samo nekaj negativnih izkušenj, ki jih imam v spominu iz prejšnih počitnikovanj v random zaporedju:

- V restavraciji sem dobil znatno manjšo porcijo iste hrane, kot so jo imeli drugi na krožniku. Seveda sem za nekaj kalamarov plačal polno ceno (12EUR).

- V aparatmarju pri odhodu niso želeli slišati o popustu o katerem smo se dogovorili pred prihodom. Seveda sem jim pokazal e-mail v katerem so mi sami ponudili popust. Okoristili bi se za 60EUR.

- Prodajalec mi je prodal preluknjano blazino, zamenjal mi jo ni, čeprav je bila še neuporabljena. Trdil je da sem jo predrl, ker sem sem naletel na ostro kamenje v vodi. Blazina še napihnjena ni bila. Okoristil se je za 40EUR.

- Lastnik apartmaja je trdil da sem med bivanjem pokvaril TV. TV-ja ne gledam že vsaj 15 let, kaj šele da bi gledal TV med dopustom. Seveda ga je zanimala tista kavcija, ki naj bi jo obdržal, če bi vmes kaj zlomili, pokvarili itd. Pa čudno, da je ob odhodu takoj tekel gledat če TV deluje.

- Isti lastnik, nam ni zagotovil apartmaja s klimo, ki smo ga plačali. Seveda sem ga na to opozoril, nakar je rekel da so vsi apartmaji s klimo zasedeni in kot kompenzacijo zagotovil, da se bomo ob odhodu pogovarjali za ceno (na koncu se ni pogovarjal za ceno in še vedno trdil da smo mu pokvarili TV). Seveda je na vse to že prej premislil, da bi se okoristili za tistih 50EUR. No, pri meni se je zadnjič.

Lani sem šel na Hrvaško, ampak samo zaradi tega ker sem bil tja povabljen in sem vedel, da bodo drugi zadeve speljali ampak tudi lani ni šlo vse tako kot bi moralo iti. Zato se pač ne bom več pritoževal nad hrvati in seveda tudi tja hodil.

Letos sem plačal Tunizijo, pa bomo čez kakšen mesec izkušnjo tudi primerjali.


Kakšen si ti do njih takšni so oni do tebe.


Zate ne vem, ampak moja prioriteta je da se na dopustu odpočijem, ne pa da sebi in drugim lomim jajca.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

GRT ::

Kaj ti misliš da jaz drugim lomim jajca zato, da se dobro počutim in odpočijem?8-O
Ne vem no izgleda, da nimaš vse pošlihtano v glavi.

shadeX ::

Ne vem no izgleda, da nimaš vse pošlihtano v glavi.


Ker ne grem na Hrvaško ali iz česa sklepaš? Napadaš povsem brez temljev. Si eden izmed hrvatov, ki oddajajo apartmaje al?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

shadeX ::

Pretiravate s temi 4€. Pivo je tam od 15-25 kun to lahko trdim za Poreč, ki slovi za enega najdražjih mest v Istri-konkretno plaža Brulo 1km gor-dol(jih je sigurno 10) je veliko točeno Ožujsko, Karlovačko tudi Laško se dobi za ta denar.


OP je omenil da je pivo tam kjer se nahaja 25 kun, kar je okol 3.5€. Toliko sam za navadno pivo ne bi dal, sem pa lani na krku brez problema zapravljal na pivu, kjer je bila cena okol 15kun oz. cena zlo podobna našim lokalnim in zato se mi ni zdelo preveč drago.

Utk ::

Jaz tudi ne bi dal 25, ampak bi sel v sosednjo brtijo kjer je 16. Mislim, folk se zapika v prvo najhujso gostilno zraven kapitanije in jaht za 2 mio in se cudi pivi za 3 evre.

Ce te cena briga, prej na oko oceni gostilno, ce ne, placaj kolk je in ne odpiraj tem kolk je pivo na krku, kolk v dubrovniku in kolk v benetkah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

shadeX ::

Res je. Manjka veliko podatkov s strani OP-ja. Tud pri nas je lahko pivo 5EUR, če greš v strip club :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

_IKE_ ::

Miha 333 je izjavil:

Ampak je tudi v trgovinah drago. Najcenejše Karlovačko 12 kun. Ali imajo tudi običajne trgovine (npr. Konzum) v turističnih krajih višje cene kot v notranjosti? Ker cene so konkretno višje kot pri nas in si ne predstavljam, da domačini tam kupujejo po takšnih cenah.


Tako je, edino lidl ima iste cene povsod po drzavi ( no vsaj so tako domacini lani rekli, verjetno pa je letos isto.... )

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _IKE_ ()

klemenSLO ::

Nagi Bator je izjavil:

klemenSLO je izjavil:

Kakor kje... tole v mestu mali lošinj je blo kar drago:
 račun

račun


kr vse po 30 kun: pivo točeno, pivo v flaši.. sokovi...
Svetske cene , pravki pa niso svetski

Si pa res nasel najdrazjega. Na tej strani kjer so pontoni za navtike je z razlogom vse prazno. Sele zvecer se napolni.
Idi na drugo stran v Lidota, al pa se visje gor po rivi. Visje gres ceneje je.

Tja sem šel kej je bla živa muzka - dva na kitaro sta preigravala komade - top šit. Tako da dugo leto grem spet tja. Jebeš tist evro več za pivo
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

solatjek ::

Tudi jaz se ne strinjam s stavkom, kakšen sem jaz do njih, takšni oni do mene, preveč negativnega sem doživel. Le nekaj cvetk:

- v Poreču iščem svoj cilj, vozim počasneje, torej 40km/h namesto 50, prehiteva me nek skuter in se mi dere pi... ti m... slovenačka. Za menoj je vozil le 5 sekund in znorel, ker je bilo prepočasi

- na plaži v Vodicah kupim otrokoma 2 palačinki, ga vprašam, koliko stane, on meni angleško nazaj. Pogledam ženo in vprašam kaj pravi, vržen nekaj drobiža na mizo in se naredim, da bom šel. Takoj mi je znal čisto v slovenščini povedati, da sem dolžan 2 €. Enako doživel še 2x. Noben me ne bo prepričal, da je slovenščina tako posebna, da nas oni ne morejo razumeti, ampak nas nočejo!

- hotel Pinija Petrčane, plačam pijačo, ni imel drobiža za nazaj vrniti,modide z denarjem in ga ni več nazaj. Pokvaril je vse, čeprav ostalo v tem hotelu je bilo OK in počutili smo se celo zaželjeni.

Tukaj sem s hrvaško zaključil.

GRT ::

Ja fak sedaj si zaradi enega bedaka na skuterju in nepismenega natakarja zaključil z hrvaško.
Potem najboljš, da zaključiš še s slovenijo in se preseliš na Mars.
Pa tema je: Hrvaška - cene piva
da ne bomo zašli spet v politične vode.

Yossarian ::

Ker so nekateri tu spraševali, dodajam, da je ob plaži v razdalji 500 metrov vsaj 5 kafičev ob plaži in kakšbe tri restavracije in prav vsi imajo veliko točeno 24 oz. 25 kun (sem pogledal na cenik). Očitno so se tako dogovorili, tako da niti nimam možnosti iti kam na cenejše pivo. Imajo pa točeno ožujsko, točeni Pan, nekje pa točeno Estrella Barcelona. Zvečer gremo v Trogir, ne verjamem, da bo kaj drugače.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Nagi Bator ::

Yossarian je izjavil:

Zvečer gremo v Trogir, ne verjamem, da bo kaj drugače.

Bo. Malenkost bo drazje! Ne vem kaj drugega pricakujes v top of the pop turisticnem kraju? Probaj se Dubrovnik pa Hvar - mesto.

Yossarian ::

Nagi Bator je izjavil:

Yossarian je izjavil:

Zvečer gremo v Trogir, ne verjamem, da bo kaj drugače.

Bo. Malenkost bo drazje! Ne vem kaj drugega pricakujes v top of the pop turisticnem kraju? Probaj se Dubrovnik pa Hvar - mesto.

Niti ni bilo dražje, kot na Čiovem. Kot da so se vsi med sabo dogovorili glede cen.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Cruz ::

Jaz imam veliko neprijetnih izkušenj v Dalmaciji. Zdaj, če že grem na Hrvaško, ne grem daleč.

Letos bil v Baški, ob plaži je piva stala 20 kun(Karlovačko točeno) in v drugi gostilni 25 kun(Staropramen točeno). Sem pa našel restavracijo, kjer je piva stala 12 kun(Karlovačko steklenica). Tudi pice niso bile drage(49-60 kun) in imenitne. Res je, da ni ob plaži, je pa vseeno ob morju. Ime restavracije je Žiraffa, če bo kdo v Baški. Gostilna/restavracija kot se šika, za vzgled. Ljudi pa zmeraj ogromno.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Magic1 ::

Šlo bo le na slabše, saj je turizem zelo v porastu v teh koncih. Edino kar lahko narediš je, da najdeš odročnejše lokale/gostilne, ali kupiš stvari v trgovini.(ali zaslužiš toliko več, da se ti ne pozna)
Magic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Magic1 ()

feryz ::

Tisti, ki imate slabe izkušnje, se morate zamisliti nad sabo.

Jaz sem bil en teden v Dalmaciji (Baška voda) in teden na Krku (Malinska).
Kamorkoli grem so cene normalne (primerljive turizmu) in ljudje zelo prijazni.
Je pa res, da se ne plazim po vseh luknjah za najnižjimi cenami in ne grem s predsodkom, da so Hrvati ... karkoli že.
Zame so fejst ljudje, usluge so dobre. Na dopustu uživam. Večerni koktajli na plaži ... njami. Za 50 do 60 kun dobiš res dobro postrežene.
Pir je pa klasičnih 15 do 20 kun.

Avtocesta pa zmaga. Ampak to ni v domeni navadnih smrtnikov.

LeQuack ::

Ponavadi se je edino treba izgoniti času, ko so evropska in svetovna prvenstva v fuzbalu, kjer vsi podivjajo, sicer pa je kul. Vsaj v Istri.
Quack !

Cruz ::

feryz je izjavil:

Tisti, ki imate slabe izkušnje, se morate zamisliti nad sabo.

Jaz sem bil en teden v Dalmaciji (Baška voda) in teden na Krku (Malinska).
Kamorkoli grem so cene normalne (primerljive turizmu) in ljudje zelo prijazni.
Je pa res, da se ne plazim po vseh luknjah za najnižjimi cenami in ne grem s predsodkom, da so Hrvati ... karkoli že.


Jaz sem recimo šel z navijačami Hajduka(tako da ni bilo predsodkov) na morje v okolico Splita. Tudi lastnik je bil navijač Hajduka in s(m)o se res razumeli. In so nam vseeno več zaračunali kakor je bilo zmenjeno. Točno za 1 osebo več. Če zaradi tega, ker smo bili Slovenci, ne vem. Ampak je bilo res nesramno. Bonus: lastnik je bil policist.

Tudi v Vodicah smo več plačali kakor je bilo dogovorjeno in bili presenečeni nad razliko apartmaja na internetu in v živo.
Tam me več ne vidijo, edino Dubrovnik hočem enkrat obiskati. Slaba izkušnja pač. Tudi sosedi niso bili deležni spoštovanja, zdaj hodijo v Grčijo ali pa na slovensko obalo. Potem pa imam druge znance, ki hodijo že 15 let v isti kraj na Hrvaško. Odvisno na kaj naletiš.

Drugače pa vseeno mislim, da imajo Hrvati več predsodkov do Slovencev kot pa obratno.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

GRT ::

Res da je malo off topic samo, da ne odpiram nove teme, ker se nekako navezuje na to.
Zanima me kako vi naročujete, pijačo, hrano, pivo na hrvaškem v lokalih, restavracijah. Ali se trudite v hrvaškem jeziku, angleškem ali v slovenskem.

Curly ::

Lani je bil v kampu pri kekab mojstru 21kun, letos alkohola ne prodajajo več... tako da, ne se pritoževat nad cenami, bodite srečni dokler pivo sploh lahko kupite.

Unknown_001 ::

Jst letos sploh cajta za morje ne bom mu... hvala bogu za Krko pa tarzanko na drevesu. Napokam ruzak in gas s peciklom do kopališča. Še žar na ogle smo postavl...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jb_j ::

upam, da bodo kmal imel pol litre piva za 20€,
in rum po ustaljenih cenah.

grandioso74 ::

shadeX je izjavil:

Ne razumem, zakaj riniti v hrvatijo, potem se pa pritoževati da je daleč, da so zastoji, da so cestnine in trajekte podražli, da nas nočejo razumeti, ko se pogovarjamo, da nas zaničujejo, da je vse dražje kot pri nas.


Vidiš, zato pa jaz ne počitnikujem pri hrvatih, ker načeloma vse zgoraj našteto drži kot pribito. Cene me sicer niti ne motijo toliko (pač normalno je, da je v turističnih destinacijah dražje kot drugje, čeprav je skoraj 4€ za pivo zame v vsakem primeru preveč - če govorimo seveda o "navadnih" pivah tipa ožujsko, karlovaćko itd), problem je pri odnosu in tukaj jaz kar zaključim in grem svoj denar raje zapraviti drugam.

enako
Človek je sam svoj največji sovražnik.

PrimoZ_ ::

Dostikrat sem v istri, naročujem slovensko in nikoli nisem imel težav.

Longinus ::

Bil na krku.Cena piva ob plazi med 20 in 25kun,koktejli so okoli 70kun.
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Yossarian ::

Če je kdo v Crikvenici, naj napiše, kakšna je cena 1/2 litra točenega v kateri od restavracij na rivi.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

PunkDude ::

Če vam gredo visoke cene piva v nos ga preprosto ne pijte ali pač bodite doma. Tako preprosto je. Samo jamranje.

Yossarian ::

PunkDude je izjavil:

Če vam gredo visoke cene piva v nos ga preprosto ne pijte ali pač bodite doma. Tako preprosto je. Samo jamranje.


Če te moti ta tema, zakaj se sploh oglašaš? Preprosto kar prezri jo ali pojdi na drugo stran. Tako preprosto je. Samo jamranje.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

kuglvinkl ::

Yossarian je izjavil:

PunkDude je izjavil:

Če vam gredo visoke cene piva v nos ga preprosto ne pijte ali pač bodite doma. Tako preprosto je. Samo jamranje.


Če te moti ta tema, zakaj se sploh oglašaš? Preprosto kar prezri jo ali pojdi na drugo stran. Tako preprosto je. Samo jamranje.


Točno ti Dude, just skip it...
Your focus determines your reallity

balluf ::

Orebič, v restavracijah cena od 18 do 25 kun.V barih od 15 naprej.
Ps

Ucasih se mene motijo nekateri " ponavadi nasi mestni pametnjakovici" pri sosednji mizi ,ki tezijo natakarju...me je....

PunkDude ::

Hehe tipično slovensko. Bom pa le bral in se čudil :)

Miha 333 ::

balluf je izjavil:

Orebič, v restavracijah cena od 18 do 25 kun.V barih od 15 naprej.

V Beach baru Bačva lani dal 25 za veliko točeno.

shotalick ::

Men se zdi to še ok. Lani na Bledu, točeno 4,8€, Radler 3,8€. Lopovi :))

Yossarian ::

No, kot zanimivost, včeraj na splitski rivi pa je stalo veliko točeno obakrat v različnih restavracijah po 22 kun, torej ceneje kot v Trogirju.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Yossarian ::

Sedaj pa tole: v Korčuli, veliko Karlovačko točeno, 35 HRK. Mislim, Karlovačko pa takova cena. Ojoj.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

[D]emon ::

Si lastimo apartma v Barbarigi, tako da drugam v bistvu ne hodimo; gremo pa v stacuno kvecjemu po kruh in mleko, vecino ostalega prinesemo s seboj. Med drugim tudi zaradi tega, ker je Barbariga bogu iza nogu in so cene v (enem) marketu, ki je tam, visje kot pri nas.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

Invictus ::

solatjek je izjavil:

da nas nočejo razumeti, ko se pogovarjamo, da nas zaničujejo, da je vse dražje kot pri nas.

Ne vem kaj delate z njimi, za mene celo bajto izpraznijo, da sem lahko dol...

Pa se čisto dobro razumemo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

[D]emon ::

Enaki drekaci so kot tle na forumu. :) Sam IRL to nosi posledice. Tle v najhujsem primeru fases PNG.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

49106 ::

shotalick je izjavil:

Men se zdi to še ok. Lani na Bledu, točeno 4,8€, Radler 3,8€. Lopovi :))


Kje na Bledu? Toliko ne stane niti na blejskem gradu ali v Vili Bled.

Daniel ::

Cene precej variirajo. Mi hodimo v Zaostrog, ker se tam počutim praktično kot doma in cene Karlovačkega so tam med 16 in 20 HRK, kakor kje. Malo naprej v Gradcu je en lokal, kjer je Karlovačko 13 HRK. Na Korčuli pa je npr. kot že omenjeno približno 35 HRK.

GRT ::

S prve roke.
Poreč.
V kompleksu Hotelov Valamar: Diamant, Crystal... ki "slovi" v Poreču za enega boljših in najdražjih, na njihovi plaži Brulo, lokal kjer je ožujsko veliko točeno 23kun. Par sto metrov stran veliko laško točeno 20kun...
Kelnar prijazen, priča z mano kot da se poznava že od malena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GRT ()

Unknown_001 ::

GRT je izjavil:

S prve roke.
Poreč.
V kompleksu Hotelov Valamar: Diamant, Crystal... ki "slovi" v Poreču za enega boljših in najdražjih, na njihovi plaži Brulo, lokal kjer je ožujsko veliko točeno 23kun. Par sto metrov stran veliko laško točeno 20kun...
Kelnar prijazen, priča z mano kot da se poznava že od malena.


Temu je jasno da od te gostoljubnosti živi... unlike za ta poklic nešolana študentska strežba.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

shotalick ::

shotalick je izjavil:

Men se zdi to še ok. Lani na Bledu, točeno 4,8€, Radler 3,8€. Lopovi :))


Vila Prešeren,če sem natančen. Sej me ne moti, sem pričakoval visoko ceno,ne pa tako :).

Yossarian ::

No, kot protiutež: včeraj sem bil s familijo na Korčuli v Konobi Maslina. Jedel sem vrhunsko pripravljen file mečarice. Tam pa je veliko točeno pivo 20 kun. Jaz sem k mečarici seveda pil njihovo vino, ceno piva podajam samo za primerjavo.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

dronyx ::

Yossarian je izjavil:

Madona, sem na Čiovem, in veliko točeno stane 24 oz. 25 kun. Meni se zdi drago kot satan.

Pojdi za kakšen teden v Stockholm, kjer te pivo stane preračunano 6 evrov in navzgor, pa se ti bo tole zdelo smešno poceni. Kot berem so pice na Hvaru po 30 evrov, tako da očitno hrvati pač molzejo, dokler bo šlo.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam na morje z otroki? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6118568 (3659) ZveeZ
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9428569 (2200) Pithlit
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17038425 (28469) ThinkPad
»

Hrvati te nategnejo tudi samo za 2 kn (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6014405 (10969) St235
»

Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6812181 (9684) KaiV6

Več podobnih tem