» »

Morje 2016

Morje 2016

1
2
»

the_monster ::

hvala ti.to bi se lahko že sam zmislu xD

shotalick ::

Bok,

eno vprašanje. Je že kdo od vas bil v Tribunj-u (blizu Vodic). V kolikor ste bili, kako vam je bilo všeč? Namreč z dekletom se letos odpravljava na omenjeno destinacijo in me malenkost zanima kako in kaj.

Tnx

Invictus ::

Vodice so blizu, mestece pa majhno. Ni ravno da bi bil tam več kot par dni. Lahko se boš slinil nad barkami v marini, ki je precej velika, hkrati pa zabaval ob pristajanju Italijanov :D.

Je pa okoli dosti otočkov, tako da če imaš čoln ali kajak, zna biti super na kaki "privat" plažici ;).

Sam sem tisti konec samo prejadral...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

msjr ::

Tribunj ima dva obraza, stari del na otoku, ki je zelo lep in ima zaradi bližnje marine kar uredu restavracije (npr. konoba Dida), pa tudi kakšen kafič "direkt am meer" se najde. Od tam se da tudi z malim čolničem na vesla (tudi tak za napihnit je ok) priti do otočkov Lukovnik in Logorun in malo raziskovati. Pomorskega prometa je ogromno, tako da previdnost ni odveč (ni priporočljivo plavat čez). Ostali del, tudi zaliv, kjer je marina je žrtev izgradnje in "betonizacije" obale. Kljub temu dokaj lepa plaža na vzhodnem delu (s kopnega gledano levo od marine), kjer je tudi nudistični del. Proti zahodu (ribiški lučici, tam kjer je restavracija Plavi val, je manj naseljen, žal ne vem kako je s potkami do skalnate obale, je pa v to smer definitivno čistejša voda ob obali kot na vzhodu.

Kar se tiče izletov, je fino če imaš svoj čoln, akvatorij je odličen, v vsake primeru priporočam izlet vsaj do Prviča, Tijata ali celo Zlarina. V Vodicah se da tudi najeti čolniče različnih dimenzij in moči. Teren je odličen tudi za izlete z biciklom, tudi z malo ali brez kondicije se da delati izlete do Murterja (Tisno, en dolg klanec in kopanje v Kosirini), odlična pot ob obali je do Vodic, kjer je tako ali tako poleti party zone. Bicikle se da najeti na plaži v Vodicah, cene so ugodne (da se tudi cenkat).

V vsakem primeru je Tribunj tudi odlično izhodišče tudi za izlete z avtom (Murter, slapovi Krke, Šibenik...).

 Tribunj

Tribunj

shotalick ::

Hvala obema za odgovor, tebi "msjr" pa za fino razlago. ;)

Na dopust kreneva 21.8 in sva dol 1 teden. Po temu sodeč, kar si napisal, nama ne bo dolgčas.

Tnx
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Morje hrvaška? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9428652 (2283) Pithlit
»

Hrvaška - cene piva (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11216172 (12202) Goran's Blog
»

Kam na morje?

Oddelek: Loža
308376 (3657) mihapc123
»

Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6812234 (9737) KaiV6

Več podobnih tem