Forum » Pomoč in nasveti » DVD in RAM
DVD in RAM
buhica1 ::
Imam plato MSI BX MASTER, Celeron 500 ter 64 MB RAM, DVD 12X Creative ter DXR-3 dekodirno kartico za DVD. Pri gledanju DVD-jev mi včasih (do 5 krat v celem filmu) slika in zvok trzne in to ponavadi v privi polovici filma. DMA je vklopljen, dekodiran katica je na svojem IRQ. Probal sem tudi s programom CD Bremse in stvar je nekoliko boljša toda ni brezhibna.
Vprašanje : Ali je mogoče da bi to bilo zaradi RAM-a in ali se splača nadgraditi RAM na 128 MB ter ali je pri tem kakšna razlika če je RAM 100 ali 133 MHZ. Za vse nasvete najlepša hvala.
Vprašanje : Ali je mogoče da bi to bilo zaradi RAM-a in ali se splača nadgraditi RAM na 128 MB ter ali je pri tem kakšna razlika če je RAM 100 ali 133 MHZ. Za vse nasvete najlepša hvala.
miranpozar ::
Uf, to pa je odvisno od mnogih dejavnikov! Naprimer kakšni programčki, ki tečejo v ozadju. Verjetno ni RAM, a se ti ga ob trenutnih cenah itak splača dokupit!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
VASkO ::
razlike med pc100 in 133 ni, ker bota oba v tvojem primeru lavfala na 66mhz. Vsekakor pa kupi pc133mhz RAM, ker ga ne rabis menjat, ce bos kdaj imel ker proc na 133mhz vodilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glede ramovOddelek: Strojna oprema | 1720 (1441) | Jan987 |
» | Sdram dimm - kaj izbrati 1 x 256 mb 100 hz ali 2 x 128 133 hz ?Oddelek: Programska oprema | 1979 (1895) | Fizikalko |
» | Crknjen RAM ali kaj drugega?Oddelek: Strojna oprema | 1856 (1638) | Jeebs |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4587 (3628) | rc-car |
» | Optimalna konfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 1287 (1040) | CCD |